2777
2789
عنوان

چه خرج هایی برای خودتون می کنید در ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 67 پست
نه کاشت ناخننه لیزرنه فشیال صورت نه بوتاکس و ژل و...نه لباسهیچی هیچی😑

من بهم میگن پسرونه ای 

و این ناراحتم‌میکنه

من فقط دلم نمیخواد توی‌ چشم باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ماهی ۱۰۰ هزار تومن تنقلات  اونم با ترس🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

لباس و کیف و کفش لوازم آرایشی،روتین پوستی کلاسهای مختلف چیز میزای کوچولو ولی جذاب مثلاً مضراب ، تابل ...

میشه عزیزم بگی مثلا هرماه چیکارا میکنی 

همه اینارو یه ماه انجام میدی؟

منم میخوام به مروز درستش کنم‌اگر بشه

لباس و کیف و کفش لوازم آرایشی،روتین پوستی کلاسهای مختلف چیز میزای کوچولو ولی جذاب مثلاً مضراب ، تابل ...

پولش از کجا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من هزینه روتین پوستی میدم ،ابرسان مرطوب کننده ضدآفتاب شوینده ... به مرور زمان پوستت بهتر میشه اینجور ...

روتین پوستی رو‌هرروز داری؟

چیکارا میکنی مثلا یعنی چیارو هرروز استفاذه میکنی؟

میشه عزیزم بگی مثلا هرماه چیکارا میکنی همه اینارو یه ماه انجام میدی؟منم میخوام به مروز درستش کنم‌اگر ...

نه هرماه نه

هرماه تا چند ماه پیش لباس می‌خریدم 

اما الان بیشتر پس انداز می‌کنم 

و فقط این روزا ماهانه روتین پوستی و لوازم آرایشی میخرم