2777
2789
عنوان

چه خرج هایی برای خودتون می کنید در ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هزینه روتین پوستی میدم ،ابرسان مرطوب کننده ضدآفتاب شوینده ... به مرور زمان پوستت بهتر میشه اینجوری 

لوازم ارایشی خیلی نمیخرم ،در حد ریمل و خط لب و رژ لب معمولا میگیرم چیزای دیگه رو چون استفاده نمیکنم خیلی سالی یه بار یا دوسال یکبار میگیرم 

مو و مژه و ناخنمم کلا نچراله

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چند وقت یکبار لباس میخری؟ چیا مثلا؟

هر وقت نیاز داشته باشم یا لباسام خیلی تکراری شده باشه

همه چی کیف کفش پیراهن شلوار دامن

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

الان که فکر میکنم خرج ماهانه ندارم لیزر میرفتم که دیگه نمیرم روتین پوستی هم خب دو سه ماهی یکبار میشه

خب کسی بهت نمیگه چرا ظریف نیستی؟ برات مهم نیست؟

مثلا اگر سرکار میری ارایش نمیکنی؟ لباس هر چند وقت یکبار می گیری؟موهاتو چیکار میکنی؟

سرکار میرم ولی نه آرایش نمیکنم 

لباس معمولا مامانم میدوزه 

ولی اگر چیزی ببینم خوشم بیاد میگیرم تایم منظمی نداره

موهام رو نمیدونم منظورت چیه ولی میرم حموم میشورم با شامپوی کل خانواده😂😂

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

چیکارا میکنی مثلا

عطر زیاد میخرم کشوم پر از عطرها تو جعبه اس

ساعت مچی

روتین پوستیم گرونه

شومیز

شال

انواع خوراکی ها ک دلم میکشه 

اکسسوری های خوشم میاد

و

...

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
کسی بهت‌گفته که چرا دخترونه نیستی؟ برات مهم نیست؟

نه بابا از بس چیزا گرونه ادم نمیتونه مدام بخره 

من فقط یه مسواک دارم و یه فوم ک صورتمو صبح ب صبح میشورم 😂

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃