2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه خوابید نمیشه بیدارش کنم بدخواب میشه امیدوارم وقتی خودم بیدار شدم اونم نرفته باشه

عزیزم  شما مهمون امام حسینی میشه لطفا برام یه حمد بخونی باردار باشم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
نه من خیلی خجالتی ام

لباسش خراب نمیشه ولی خودش سرما میخوره بیدارش کن لباسش را عوض کنه ازش عذرخواهی کن

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
لطفا فردا اربعینه برام دعا کنید

پس فردا اربعینه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

عزیزم اگه خوابیده بیدارش نکن ولی واسه اینکه مدیونش نشی که به وقت رنگ چای روی لباسش بمونه -که البته چون لباسش معمولا باید مشکی باشه مشکلی پیش نمیاد- بهتره به کاغذ بنویسی و بذاری زیر سرش چون گناه داره بیدارش کنی طفلی رو، اینجوری دیگه خجالتم نمی کشی.

خوش بحالت که اونجایی ، واسه فرج امام زمان دعا یادت نره، واسه منم دعا کن لطفاً 

تو مسیر کربلا هستید؟

که نوشتید تو موکب دراز کشیدم؟

عزیزم اشکال نداره بارها و بارها شده که برا خودمم پیش اومده 

مطمئن باش نه تنها ناراحت نمیشه بلکه خوشحال هم میشه که یه خانم با تربیت بابت کاری که عمدی هم نبود معذرت خواهی کنه 

عذرخواهی شما متواضع بودن و تربیت شما رو میرسونه 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

عزیزم شما مهمون امام حسینی میشه لطفا برام یه حمد بخونی باردار باشم

عزیزم من الان دیدم پیامتونو انشاءالله که به عنایت حضرت سیدالشهدا یه فرزند سالم و صالح نصیبت بشه 😍

خجالت نداره با لبخند باهاش سلام احوال پرسی کن بگو راستی شرمنده شما خواب بودین دستم خورد چای ریخت رو ...

آره بهش گفتم 

خیلی خانم خوبی بود واقعا خوب برخورد کرد