2777
2789
عنوان

گفتم خیلی غمگین و داغدارم دکتر برام ترانکوپین25 نوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 67 پست
چه تمرین هایی ببرمش؟ کلاس تندخوانی براش مفیده به نظرت؟ سمپاد درس می خونه یکم به مشکل خورده با این تم ...

ای وای از این adhd های ذهنی و سمپادی. تمرین های تمرکز رو سرچ کن. پازل هزار قطعه بخر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترانکوپین تدبیر عالیه فعلا هم کمیابه،لاموتریژن که خیلی جاها ندارن،شرکت امین شرکت قدیمی و معتبرهامیدو ...

ممنونم عزیز دلم💜💜💜💜 حالا میگردم شاید پیدا کنم 

متاسفانه دیگه بدون دارو نمیتونم  مشاوره میرفتم اخریا چند بار بهم گفته الکی داری میای باید دارو شروع کنی

ای وای از این adhd های ذهنی و سمپادی. تمرین های تمرکز رو سرچ کن. پازل هزار قطعه بخر

دقیقا گیر افتادم همش میگه برای خصوصی کلاس بگیر تو عمومی چیزی متوجه نمیشم دو سال دیگه کنکور داره حریف نمیشم واقعاً 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
دقیقا گیر افتادم همش میگه برای خصوصی کلاس بگیر تو عمومی چیزی متوجه نمیشم دو سال دیگه کنکور داره حریف ...

دو تا درسشو کلاس بگیر ببین فایده داره . 

من شرکت یادم نمیاد ولی ترانکوپین شرکت های مختلف اثراتش برام فرق داره

عزیزم یادت میاد مثلا کدوم یکیشون کمتر خواب اور بود ؟ من خوابم مشکلی نداره اشتهامم مشکلی نداره فقط شدیدا ناامید و بی انگیزه میشم خیلی اوقات

ممنونم عزیز دلم💜💜💜💜 حالا میگردم شاید پیدا کنم متاسفانه دیگه بدون دارو نمیتونم مشاوره میرفتم اخر ...

داروخونه که رفتی قبل از تایید نسخه بگو از چه شرکتهایی میخای،اونا هم طبق درخواست شما نسخه آماده میکنن

دو تا درسشو کلاس بگیر ببین فایده داره .

بله جواب میده خصوصی اونم نه هر استادی 

استاد شوخ و جوون و شاد می پسنده 

من نمی دونم تا کجا می تونم کمکش کننم 

ولی یکم اطلاعاتم پایینه

کوچکتر بود اصلا این علائم و نداشت جدیدا زیاد شده

مثلا میگه استاد حرف می زنه من فقط سی ثانیه اول حواسم هست

دنیا اونقدرها جدی نیست   
بله جواب میده خصوصی اونم نه هر استادی استاد شوخ و جوون و شاد می پسنده من نمی دونم تا کجا می تونم کمک ...

همشون کم و بیش همینن 

یه دونه کلاس دهمی و یه دوازهمی و یه هفتمی سمپادی اطرافم دارم. والدین بچه های سمپادی واقعا بار بیشتری رو دوش دارن

کلا داروعای اعصاب از دسته داروهایی ان خیییییلی هزینشون پایینه غیر قابل مقایسه با بقیه داروهاست

عزیزم اخه ماه پیش دپاکین و اریپیپرازول گرفتم حدود۲۰۰شد ولی نخوردم و دور انداختم ..  اونا هم اعصاب بودن .. پس اینا چرا انقد ارزونن ؟ 

عزیزم یادت میاد مثلا کدوم یکیشون کمتر خواب اور بود ؟ من خوابم مشکلی نداره اشتهامم مشکلی نداره فقط شد ...

فکرکنم آسنترا برای انگیزه اینا خوب باشه،میخای دکترتو عوض کن و بهش بگو اینارو میخوردی تغییری نکردی،البته باید حداقل یک ماه مصرف کنی تا اثرش شروع بشه.

همشون کم و بیش همینن یه دونه کلاس دهمی و یه دوازهمی و یه هفتمی سمپادی اطرافم دارم. والدین بچه های سم ...

در مورد کلاس تندخوانی چی اطلاعی داری

خیلی رو درس های عمومی  وقت تلف می کنه و لفت میده

دنیا اونقدرها جدی نیست