2777
2789
عنوان

واسه تنبلی تخمدان چه مدت قرص خوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قرص نخورم؟

اصلا این اشتباهو نکن من تنبلی تخمدانمو تقریبا میشه گف درمان کردم البته درمان کع نداره ولی من کلن علائمم از بین رفته 

هرسوالی داری بپرس 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

والا من از اول تنبلی تخمدان داشتم از اول هم تحت درمان بودم تا وقتی دارو می‌خوردم خوب بودم وقتی نمی‌خوردم باز عین اول میشدم من حتی رو بارداریم هم تخمدان هام تنبل بود البته الآنم همینطوره کلا تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اصلا این اشتباهو نکن من تنبلی تخمدانمو تقریبا میشه گف درمان کردم البته درمان کع نداره ولی من کلن علا ...

من علایم ندارم پریودام منظمه موی زائدم ندارم رو صورتم 

فقط ریزش مو دارم

البته عید بخاطر ریزش موم رفتم سونو گفتی تنبلی ندارن الان نمی‌دونم چطوری دکتر با سونو واژینال گفت تنبلی داری

من علایم ندارم پریودام منظمه موی زائدم ندارم رو صورتم فقط ریزش مو دارمالبته عید بخاطر ریزش موم رفتم ...

پیش ی دکتر خوب برو اگه تهرانی آدرس بدم 

ولی خب اگه تشخیص بده دارو مصرف کنی توروخدا سمت طب سنتی نرو که بدبخت میشی 

کنار درمان دارویی حتما حتما اصلاح سبک انجام بده و ورزش و بیلر تو روتین زندگیت 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه شهرستانم اره گفت سه ماه دارو مصرف کن

اصلا طرف طب سنتی و عرقیجاتم نرو فقد بدتر هورموناتو میریزه بهم 

می ترسم این قرص هم هورمونامو بریزه به هم چون الان پریودام منظومه

نه اگه مرتب و سروقت بخوری اتفاقن سیکلتو بیشتر تنظیم میکنه اگه دکترت خوبه حتمن اعتماد کن بهش

میشه بگی چطوری؟

ببین مجموعه ای از کارهاست. اول اینکه حتما ورزش داشته باش تو روتینت ورزش خیلی سنگین هم نباشه. من خودم سه بار در هفته یوگا میکنم. بعد صبحانه و نهار حدودا 15 دقیقه پیاده روی کن. غذای سالم بخور. من اینارو از یه پیج تو اینستاگرام یاد گرفتم. هیچ جوشونده و ذارو گیاهی و این چیزا نداره فقط با تغییر لایف استایلت هورمونات تنظیم میشن. من خودم پنج ماه این روتین رو رفتم بعدش پریود شدم و بعد اون منظم دیگه میومد