2777
2789

دارم از شوهرم جدا میشم ولی دلم بدجوری تنگشه خیلی دوسش دارم 

دارم از درون میترکم نمیشه هم خودم پاپیش بزارم برای آشتی 

امشب از همه ی شبا خیلی وسوسه شدم قرص برنج بخورم یا با چاقو رگمو بزنم راحت بشم 

همینطوری از غم نفسم بالا نمیاد 

تورو خدا صلوات بفرستین برام رابطم با شوهرم درست شه به دلش بیوفته بیاد آشتی توروخدا 

خدا برات خوب میچینه آخرشو

بهش اعتماد داشته باش، صبور باش

خیلی سخته اما خودکشی همیشه حماقته، ظلم در حق خودت و عزیزانته، ظلم در حق فرصت‌هاییه که تو آینده قراره بهت داده بشه اما آتیششون میزنی

با خودکشی هیچی تموم نمیشه، تازه وارد مرحله دوم میشی و میبینی بدبختی واقعی اونجا بوده نه این زندگی🥲

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات خوب میچینه آخرشوبهش اعتماد داشته باش، صبور باشخیلی سخته اما خودکشی همیشه حماقته، ظلم در حق ...

دست خودم نیست حتی احساس میکنم رو افکار خودکشیم اصلا کنترل ندارم بعد میگم خدایا منو ببخش 

ولی حالم خیلی خرابه چیکار کنم  هیچکاری از دستم برنمیاد 

دست خودم نیست حتی احساس میکنم رو افکار خودکشیم اصلا کنترل ندارم بعد میگم خدایا منو ببخش ولی حالم خیل ...

اگه حس می‌کنی کنترل رو داری از دست میدی تنها نمون، بیا همین‌جا حرف بزن، زنگ بزن به دوستی آشنایی کسی

زنگ بزن به شماره‌ای که مخصوص همین مواقعه ۱۲۳

یا تو سامانه نوشتاری بحران با روان‌شناس‌ها چت کن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا مثل توم کاش یک معجزه بشه برامون

سلام عزیزم خوندم تاپیکت رو اشتباه تو اونقدری نبوده که شوهرت بگه طلاق الان رفته اقدام کرده؟؟؟ شاید دنبال بهونه بوده 

شوهر منم مثل بچه های پنج ساله باباش گوششو پر میکنه و با من لج میکنه تهدید میکرد و هرچندروز یبار قهر میکرد 

چه کنم که دوسش دا‌رم میگم کاش بشه آشتی کنیم 

سلام عزیزم خوندم تاپیکت رو اشتباه تو اونقدری نبوده که شوهرت بگه طلاق الان رفته اقدام کرده؟؟؟ شاید دن ...

چی بگم والا عزیزم دیگ لج کرده باهام 

بهم گفت مهریه تو ببخش هی شرط شروط برام می‌زاره   ولی گفته نبخشی طلاق پام به دادگاه برسه  تموم میشه 

اونک آره دنبال بهانس  منم دوسش دارم همش دنبال استیم همش پیام ولی از اون جواب نه

چی بگم والا عزیزم دیگ لج کرده باهام بهم گفت مهریه تو ببخش هی شرط شروط برام می‌زاره ولی گفته نبخشی ...

اصلا نبخشی مهریه تو گولشو نخوریا...

منم پیام میدادم که راه براش باز باشه باهام حرف بزنه باور کن 

یه جواب خشک و خالی هم حالمو تا شب خوب میکرد 

ولی اومد جلوی خونمون به بهونه پیام دادنم داد بیداد که چرا هرروز پیام میدی ،چرا مهریه ونفقه میخوای

اصلا نبخشی مهریه تو گولشو نخوریا...منم پیام میدادم که راه براش باز باشه باهام حرف بزنه باور کن یه جو ...

ن بابا اون مشکلش مهریس من مهریه دارم اینجور میکنه مهریه نداشتم اصن دو روزه طلاقم میداد

منم همینطور متاسفانه  همیشه دخترا احساساتین اما مردا نه دنبال آشتی نیستن حتی یک قدم هم ور نمیدارن 

اصلا نبخشی مهریه تو گولشو نخوریا...منم پیام میدادم که راه براش باز باشه باهام حرف بزنه باور کن یه جو ...

اصن انقد دلم براش تنگ میشه یاد خاطره هامون  زنگ زدنامون پیام دادنامون همه چی  همش گریه میکنم 

اصن انقد دلم براش تنگ میشه یاد خاطره هامون زنگ زدنامون پیام دادنامون همه چی همش گریه میکنم

آخ اره منم دلم تنگه خیلی تنگه نمیدونم مردا چرا اینطوری شدن اکثر ازدواجا بخاطر این بهم میخوره که مرده نمیخواد  یا تلاشی نمیکنه 

کاش خدا یکاری کنه احساس میکنم بعد شوهرم دیگه کسی رو انقدر نمیتونم دوست داشته باشم 

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4