2777
2789

به اندازه توانش باید تلاش کنه ، گرچه میزان درآمد مهم نیست ولی اگر تلاش کنی خدا هم نزد زحماتتون را میده برکت پیدا می کنه.

راستی اگر زیادی بود اسراف نکنی ها، ببخش تا توانگر شوی 

خوب که اگه با این وضع گرونی بخوای بگی خیلی میشه

مثلا خودت فکر کن قیمت خونه چقدر یه آدم چقدر باید دربیاره تا بتونه خونه بخره یارو ماهی 100 تاهم دربیاره نمیتونه

حالا همین ۱۰۰ تا رو هم کسی در نمیاره

تو ایران جدی آینده جوونا تیره و تاره

اما اگه میخواد گذر عمر کنه طوری که لنگ پرداخت هزینه هاش نباشه حداقل 50 تا

ولی اگه نخواد کرایه خونه بده و خونه باباش باشه و نخواد ازدواج کنه 20 تا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره مجرد باشه یا متاهل و از چه نظر .... حداقل حقوق رو سرچ کن برا شروع کار یه ذره بالا تر یا پایین تر از حداقل حقوق کار ، خوبه . دقیق تر بخوای بستگی به خیلی از عوامل مثل مخارجش و نوع توانمندی هاش و کارش داره

لطفا حالا که پیش امام رضا آبروداری 

برا منم دعا کن

از امام رضا بخواه برا منم دعا کنه

من حالم بده

هم خودت لطفا دعا کن و هم از امام رضا بخواه که از خدا بخواد

برا مامانم ليلا و داداشم علیرضا و خودم (آرزو) عمر طولانی همراه با سلامتی بخواه.

۱ هفته هست اشوبم 

افکار چرت و پرت میاد و همش گریه میکنم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام