2777
2789

دخترم از اول بچه خوش غذایی بود قشنگ سوپ آش میخورد اول که غذا رو شروع کرده بودم الان ۱ ساله که ن سوپ میخوره ن آش ن  شیر برنج هیچی حتی یه قاشق هم نمیخوره حتی برنج هم نمیخوره هفته ۱ بار شاید هیچ خورشتی هم نمیخوره از اول موز نمی‌خورد تخم مرغ اصلا الانم فقط فقط بخوره اونم اگه باشه سیب زمینی سرخ کرده اصلا از هیچ غذایی خوشش نمیخوره بعداا درست میشه ؟؟؟؟تو دلم مونده برنج خورشت بخوره یا یه پیاله سوپ آش بخوره تو یه جمعی باشیم همه آش میخورن بچه من لب نمیزنه😔😔

پسر من فقط برنج و کوکو و کتلت میخوره همین الان 5 سالش داره میشه واقعاکلافه ام

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم همین بود اینقدر باهاش ور میرفتم حواسشو پرت میکردم تا بخوره مثلا میذاشتمش روی سینک آب بازی کنه حواسش نبود لقمه مینداختم دهنش یا لب پنجره یا بغل میکردم میچرخوندم تا حواسش پرت میشد قاشق میکردم دهنش

الان ۱۱ سالشه خیلی بهتر شده

چقدر بد پس دختر منم درست نمیشه

ممن دیگه واقعا خسته شدم همیشهو همه جا باید نگران غذای این باشم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه منم همین بود اینقدر باهاش ور میرفتم حواسشو پرت میکردم تا بخوره مثلا میذاشتمش روی سینک آب بازی کن ...

دختر من اگه چیزی  به مزاجش خوش نیاد تف میکنه حواسم پرت کنم اگه خوشش نیاد اصلا نمیخوره ....ماشالله پس بزرگ شده 

درست میشه نگران نباش.پسر من هیچی نمی‌خورد و همه میگفتن با هوا زنده ست؟!! الان خیلی خوب شدهکمی صبوری ...

صبوری میکنم  ولی فک کن غذا که نمیخوره کلافست  بعد همیشه که سیب زمینی سرخ کرده نمیشه خورد امیدوارم دختر منم غدا خوردنش بهتر بشه

پس من ازاول هیچی نخورد فقط شیرخشک خیلی داغون شدم سرغذا خوردنش مگر بچه ای همسن این پیشش باشه بخوره ای ...

این با بچه هم چیزی زیاد نمیخوره تو یه جمعی باشیم بچه همه میخوره این میمونه

دختر من نه لبنیات میخوره نه گوشت نه کلا هیچ خورشتی. فقط میگه برنج سفید خالی. عدس آب پز دوس داره و سی ...

چرابعضی  بچه ها اینجورین  دختر من کباب کوبیده رو نمیخوره🤦‍♀️ ابعضی بچه ها هر چی جلوش بزاری میخورن