2777
2789
عنوان

گیر دادن

143 بازدید | 23 پست

دوست پسرم میگه تو چرا به من گیر نمیدی میگم واا یعنی چی گیر بده میگ همه دخترا به دوست پسراشون گیر میدن تو چرا گیر نمیدی دوسم نداری من برات مهم نیستم 

مثلا زنگ زدم خواب بود گفتم واای ببخشید خب برو بخواب میگ چیو برو بخواب گیر بده بگو نه غلط کردی نمیخواد بخوابی باید با من حرف بزنی و اینا 

یا مثلا با دوستش بیرونه زنگ بزنم میگم خب با دوستت بیرونی رسیدی خونه زنگ بزن 

یا مثلا مهمونیه یا فوتبال میخواد ببینه وسطش زنگ نمیزنم 

الان من غیر عادیم یا اون؟

بنظر تون چجوری بهش گیر بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اصلا مدلم اینجوری نیست چونکه تو خانواده خودم هیچ وقت بهم گیر ندادن اصلا بلد نیستم گیر بدم ب چیا ...

میفهمم اعتمادم داری ببین روزی 10بار زنگ بزن بهش سه بار لایو‌بگیر ازش   هفته ای یک بار بزنش   هر دو روز باید بیاد پیشت بدون تاخیر سروقت   

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میفهمم اعتمادم داری ببین روزی 10بار زنگ بزن بهش سه بار لایو‌بگیر ازش هفته ای یک بار بزنش هر دو ر ...

من خودم شاغلم اینقدر وقت ندارم اصلا😂🤦🏻‍♀️ فقط عاشق اون قسمت هفته ای یک بار بزنش شدم😂 رابطه مون لانگه یه شهر دیگس هر هفته دوبار همو نمیبینیم اصلا ولی ویدیو کال میگیریم اکثرا

لایو منظور تون لایو لوکیشنه یا ویدیو کال یا چی 

ولی همین امشب سر یه موضوع کوچیک یک ساعتش باهاش بحث کردم گفت غلط کردم گفتم گیر بده گفتم الان داری میگی من گیر میدم الان داری منو متهم میکنی گفتم نه غلط کردم ببخشید 😂🤦🏻‍♀️

من خودم شاغلم اینقدر وقت ندارم اصلا😂🤦🏻‍♀️ فقط عاشق اون قسمت هفته ای یک بار بزنش شدم😂 رابطه مون ل ...

برای شروع خوبه خدا قوت   ویدیو کال بگیر ازش خوبه همون یکبار که آمد قشنگ بزنش گفت چرا بگو ۱۰ثانیه دیر کردی باید کتک بخوری  

یا مثلاً بگو امروز ناهار چی خوردی اگه گفت مثلا جوجه خوشمزه بود بگوو آها پس بدون من بهت خوش میگذره گیر بده بهش   البته گیر کوچیک خوبه نه زیاد ببینم چه میکنیااا  

برای شروع خوبه خدا قوت ویدیو کال بگیر ازش خوبه همون یکبار که آمد قشنگ بزنش گفت چرا بگو ۱۰ثانیه دیر ...

ده ثانیه همیشه بیست دقیقه نیم ساعت دیر میکنه میره رو اعصابم نمیدونم باید چیکارش کنم همش دیر میکنه