2777
2789

هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم چون خیلی خوب تونست منو بازی بده خودم با هزارتا اکانت فیک بهش پیام دادم و پا داد چند تا دختر دیگه پیام دادن خدا میدونه بهش گفتم بی ریشه ای و بدرنخوری لیاقت نداری لیاقتت آدمای مثل خودتن خلاصه خیلی چیزا که اینجا نمیشه گفت دست گذاشتم رو نقطه ضعفش ماری که باهام کرد

میدونم از اولم کارم اشتباه بود اون ۱۸سال ازم بزرگتر بود و تا مرز پدر شدن رفته بود و جدا شده بود طلاق گرفته بود من بی تجربه ولی برا جداییش هیچی نگفتم دنیامون فرق داشت ولی هدف اون سواستفاده بود که نذاشتم حالا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت که بلاکم کرد چون اصلا اهل بلاک نبود

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحال باش دستمالی نشدی بعد بلاکت کنه وگرنه میسوختی بدجور.. بدرک که رفت..

نزاشتم کاری بکنه باهام  چون دخترم الانم هر وقت میرم بیرون اونی که زل میزنه اونه نه من من فقط ماشینشو میبینم چون ماشینش رنگش خاصه و از رو پلاک میفهمم اونه جالب اینجاست با اینکه شهر کوچیکه خیلی کوچیک قبل اشناییمون ندیده بودمش الان خودش زن سابقش خواهراش میبینم 

بیخیال از هر خیال🌱

نزاشتم کاری بکنه باهام چون دخترم الانم هر وقت میرم بیرون اونی که زل میزنه اونه نه من من فقط ماشینشو ...

درسته الان دخترا بعضیا میدن دستمالیشون کنن پسرا دیدم که میگم بعدم میگه بکارتم سرجاشه چه فایده اخه اخرسرم ولشون کردن پسرا بدجورسوختن هه