2777
2789

من پسرم سه ساله و نیمشه از الان برا مهمونی های عید عزا گرفتم خیلی اذیت میشم شلوغ میکنه یه جا نمیشینه همه دعواش میکنن من خیلی ناراحت میشم شوهرمم انگار نه انگار خودم ناراحت میشما طرفم میفهمه ولی واقعا اعصابم خورد میشه اصلا دوست ندارم برم نمیشه هم نرم😔😔😔 کسی راهکار ندارع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش سرگرمی ببر دفتر نقاشی کتاب داستان منج چیزایی که وادارش کنه یه گوشه بشینه کارتون رو گوشیت دانلود کن 

بشخصه به عنوان میزبان پدرم در میاد از دست بچه های شلوغ 😬😬😬😬😬😬

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
براش سرگرمی ببر دفتر نقاشی کتاب داستان منج چیزایی که وادارش کنه ی۶ گوشه بچینه کارتون رو گوشیت دانلود ...

ببرم بدتر دعوا میشه اونام میگن ماهم میخواییم اینم نمیده

من،،، اما واقعا عاجزم و راهكار ندارم،،، هميشه چه مهمون برام بياد چه خودمون جايي بريم، قبلش كلي باهاشون صحبت ميكنم، قول ميدن اما انگار يادشون ميره،،، بعدم تا ميتونن آتيش ميسوزونن، هرچي صداشون ميكنم نميشنون، خودشونو ميزنن به نشنيدن، فكر ميكنن انگار اون مهموني قرار نيست تموم شه و ما نميريم خونمون،،، دقيقا تا ميشينيم تو ماشين ، موش ميشن و بدون اينكه ما حرفي بزنيم شروع ميكنن به مظلوم نمايي و معذرت خواستن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ببرم بدتر دعوا میشه اونام میگن ماهم میخواییم اینم نمیده

ازقبل بهش بگو با فلانی بچه بازی کنی واییی مامانی خیلی خوش میگذره اینو واس خودت بیار اینو واسه اون نرسیده بهش بچه ت حرفات تو مغزشه یا بهش قول بده مثله آقاها بشینه بعدش کاری که دوس داره انجام بدی براش ...یا یه کاری کن خوابش بگیره 🙈

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

نه میزبان کاری نداره خونه مادرشوهرم و میگم ما کلا عید ها بیشتر پایینیم با جاریام و خواهرشوهرام جاریامم دوتان اونام پسر دارن واقعا از رفتار برادرشوهرم ناراحت میشم پسر خودش شش سالشه بچش پسر من تحریک میکنه میره سمتش دعوا کنن پامیشه بچه من و دعوا میکنه شوهرمم انگار نه انگار 

خب نباید ناراحت بشی عزیزم صاحبخونه هم صبری داره😆

اما تا حد امکان حواست به پسرت باشه بیخیال نباش اگر ببینن خودن حواست هست دعواش نمیکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مثل پسر من

من سه تا دارم،،، خدا به دادم برسه ، يكي از يكي شيطونتر

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب نباید ناراحت بشی عزیزم صاحبخونه هم صبری داره😆 اما تا حد امکان حواست به پسرت باشه بیخیال نباش اگ ...

من اصلا از اونا نیستم خودمو بزنم به بیخیالی چون خیلی رو پسرم حساسم 

اولي استاد دوميه، اولي و دومي با هم استاد سومي

ببين من چي ميكشم از دستشون

بنظرم بچه اي كه شلوغه و شيطونه، تو ذاتشه، نميشه واقعا راهكار داد، به مرور بهتر ميشن