2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی سفیده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 49 پست
خب ایرادش چه؟

نمی‌دونم واقعا وسواس فکری دارم خودمم اینو میدونم حالا ک ی آدم خوب سر راهم قرار گرفته قدرشو نمی‌دونم حالا گیر دادم ب رنگ پوستش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی آخه ما توشهرمون آدم سفیدم اگه دارم مثل گندمگون شهرهای شمالی ایناس آدم سفید اینجوری کم داریم و ...

اتفاقا خاص محسوب میشه ک خیلی هم خوبه، حتی ممکنه بعضی ها حسادت کنن ب خاطر رنگ پوست ک کاملا کار اشتباهیه و هر رنگ پوستی جذابیت خاص خودش رو داره 

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

مرد سفید پسندم نیست واقعا این چیزا سلیقه ای هست حالا به نامزدت بگن سفید از شما چیزی کم میشه؟چرا انقدر یه چیز عادی رو خاص میکنید براخودتون من خودم سفیدم ولی واقعا انقدر مهم نیست

ای روی دلآرامت مجموعه ی زیبایی ...

میگم شاید مردم بد بگن وای چقدر سفیدع دودل شم

مردم بد بگن؟؟ مگه مردم جامعه ملاک سنجش حق و باطل هستن؟ در برخی از مردم اشکالاتی هست که اگه بخوای عیب یابی کنی سایت میترکه خدا هم راضی نیست.

بعدشم برای حرف مردم زندگی نکنید خوب هم باشید و پیشرفت کنید میگن احتمالا دزدی کرده یا ریاکاره بد هم باشید یک جور دیگه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
خوب بگو بره تو آفتاب

آخه چی بگم بهش گناه داره 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نمی‌دونم واقعا وسواس فکری دارم خودمم اینو میدونم حالا ک ی آدم خوب سر راهم قرار گرفته قدرشو نمی‌دونم ...

به خدا اصلا متوجه حرفت نمیشم سفید بودن یه پوئن مثبته شما چرا بدت میاد؟ سفیدی باعث زشتی این بنده خدا شده؟

بخدا از اخلاق هرچی بگم کم نداره از بس ک مهربون و متینه 😫😫

خب شوهرت بس که خودش سفید بوده دنبال یه همسر می گشته که یکم رنگ و اب داشته باشه.  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ینی اگ مردم نگن وای چه سفیده خودت نمیفهمی ک سفیده؟

خب خودم ک میدونم خیلی سفیده میگم اونا هی بخوان اینو ب عنوان ی نقطه ضعف بگن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40