2777
2789
عنوان

حق رو به من میدین یا نامزدم⁉️⁉️

129 بازدید | 6 پست

اینجوریه که اولش گفت لست سین تلگرامتو باز کن گفتم چرا گفت اینجوری اذیت میشم 

وقتی انلاینم میگه چرا انلاینی؟ میگم بابا من کانال دارم اونارو چک میکنم.( زور نمیگه ها ولی بعضی وقتا اینطوری سوالارو میکنه😕)

همش میگه اگه جایی رفتی بهم خبر بده 

میگه میری حموم خبر‌‌ بده

بیشتر از دو ساعت آن نباشم میگه کجایی😩

به شدت ترس از دست دادنم رو داره و خیلی دوسم داره ولی من واقعا دارم اذیت میشم اینجوری

بخدا همش دارم‌ ثابت میکنم دوسش دارم 

اولاش به ادم‌ خوش میاد ولی کم کم اذیت میشم

اینجور رابطه پایدار میمونه؟؟

ترس از دست دادن ❌ شکاک ✅

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه که شما اذیت می شی

مشاوره قبل از ازدواج لطفا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

نمیشه قطعی گفت ولی خب باید به نشانه ها دقت کرد بایه مشاور یاروانشناس جدی درارتباط باش تا اون شخصیتشو بهتربررسی کنه اکثر کسایی هم که باآدم های شکاک یامشکل دارازدواج کردن اولش کاراشونو میزاشتن به خساب علاقه ونگرانی و... بیشتردقت کن 

نمیشه قطعی گفت ولی خب باید به نشانه ها دقت کرد بایه مشاور یاروانشناس جدی درارتباط باش تا اون شخصیتشو بهتربررسی کنه اکثر کسایی هم که باآدم های شکاک یامشکل دارازدواج کردن اولش کاراشونو میزاشتن به حساب علاقه ونگرانی و... بیشتردقت کن