2777
2789
عنوان

مادر شوهر بدجنس

202 بازدید | 11 پست

رفتیم باغ بگیریم برای جشن عقد و بله برون عقد کردیم جشن نداشتیم الان میگیریم باغ گفت ۳۷ تومن مهمون اضافه شد گفت ۴۲ تومن منم به مادر شوهر گفتم باهام بد حرف زد گفت اصلا هرکی برای خودش بگیره هر جشنی میخواد من ندارم الانم راضی شده بده ولی گفته کادو ها همه مال اون بنظرتون چیکار کنم کادو ها نگیره اون جادوگر اینم بگم هزینه باغ با خانواده شوهرم میوه شیرینی با ما بنظرتون چیکار کنم بگم بهش میوه شیرینی خودت بگیر کادو ها بردار یا چی کمک کنید میگه بردارم بزارم روش سرویس طلا بخرم راهکار بگید فقط نگید عقد با دختر راهکار بگید کادو بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول نمیکنه تازه ناهار هم نمیده جشن ساعت ۱۲ تا ۴

ای بابا بنظرم زیاد باهاش بحث نکن فردا پس فردا باهات بد نشه ولی اینطوری که نمیشه یعنی چی به شوهرت بگو باهاش حرف بزنه بگه اخه مادره من اینم حرفه تو میزنی یه پات لب گوره برو کفن بخر این چه کاریه🤦‍♀️

ای بابا بنظرم زیاد باهاش بحث نکن فردا پس فردا باهات بد نشه ولی اینطوری که نمیشه یعنی چی به شوهرت بگو ...

وا اینجوری که بدتره بچش بره بهش بگه برا خودت کفن بخر 

دلش میشکنه طرف همون یه بزرگتر واسطه کنه بهتره 

ولی جدی یه کاری کن زنیکه خونتو میکنه تو شیشه از همین الان مرزهارو باهاش مشخص کن پیر زن پتیاره

خبرش بیاد خیلی گوه خوره خدا شکر پسرش تو تیم منه از اون خوشش نمیاد

خبرش بیاد خیلی گوه خوره خدا شکر پسرش تو تیم منه از اون خوشش نمیاد

خیلیم عالی ولی زیر بار نرو شاید برات طلا اوردن اون ببرش اصلا لوازم خونه یا هرچی حق نداره انقدر دخالت کنه