2777
2789
عنوان

داداشم روانیم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده برو براش ماشین پلاستیکی بخر بگو وقتی بشه ۲۰ سلت تبدیل میشه به هر ماشینی که بخوای

تو فکر کن قبول کنه😂

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

پسر من دستگاه بستنی ساز میخواد با لامبورگینی و سفر به برزیل و سفر به کشور رونالدو توپ با امضای ردنال ...

اره ولی دیگه تو یه روز هی نمیگه تازه از ما میخواد اونم وقت میده براش بگیریم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اره ولی دیگه تو یه روز هی نمیگه تازه از ما میخواد اونم وقت میده براش بگیریم

برو یه جعبه کفش بردار رنگش کن بده بهش بگو نباید به کسی بگی این یه رازه بین منو و تو هر روز یهه خواستتو بهش بگو به موقش انجام میده توش غوله چراغ جادوعه😅😅🤣🤣

به بابام میگفت اگه فردا نخری میشینم رو دهنت خفه شی جلو همه دعواش میکنه واقعا نخری نابودت میکنه ولی ا ...

دیگه اینو باید مامان بابات تربیتش کنن تو خودتو حرص نده