2777
2789
عنوان

خانومیااا چیکارا کردید برا لاغر شدنتون

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 75 پست
به جای شیرینیای مصنوعی از انجیر و خرما و کشمش استفاده کردمکلا شیرینیجات اینجوریه که یه مدت مقاومت کن ...

چجوری غذامو‌کم کنم گشنم نشه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
بابا همش گشنمه

باید تحمل کنی دیگ همش ب خودت بگو تاحالاکسی ازگشنگی نمرده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میان وعده میوه های پر آب و چای و آب زیاد میخورم که معدم با اینا پر شه برا کنترل گشنگی

بین هر وعده/ میان وعده 3ساعت فاصله میندازم و بینش چیزی نمیخورم که ریزخواری نشه

قبل غذا میوه های کم کالری و پر آب مثل خیار و گلابی میخورم تا معدم یه مقدار پر شه کمتر غذا بخورم

غذامو اروم میخورم با تمرکز زیاد می‌جوم اینجوری زودتر احساس سیری میکنم و باعث میشه کمتر بخورم 

و البته به مرور با گذر زمان معده کم کم کوچیک میشه کمتر میخوری و باید صبور باشی اگه کسی عادت داره نهار دو بشقاب برنج بخوره یه دفعه نمیتونه نصف بشقاب کنه. اروم اروم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

بابا همش گشنمه

ی دوستم ده کیلو باقرص الفااسلیم کم کرد همونطوزیم موند 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من صبح ها لیمو ترش میریزم تو آب ناشتا میخورم اصلن تا ظهر گشنم نمیشه

چه خوب 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

گفتم یدونه بیار ببینم چجوریه خوردم حتی میل به آب خوزدن نداشتم

داروخونه ایه؟؟

گفتم یدونه بیار ببینم چجوریه خوردم حتی میل به آب خوزدن نداشتم

چه خووووبببب عوارض چی داره

منم این مشکل رو دارم میل به شیرینی و غذا خیلی دارم فقط اراده باید داشته باشی که نخوری همین

تف پس تو ارادم

من هیچی مصرف نکردم فقط خیلی خیلی غذا کم خوردم، در حد زنده موندن💀😂 ۶ کیلو کم کردم ولی باز استپ وزنیم الان، برای همین میخوام کنارش ۳ ۴ روز هم ورزش کنم که به شوکه دیگه وارد بشه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

من هیچی مصرف نکردم فقط خیلی خیلی غذا کم خوردم، در حد زنده موندن💀😂 ۶ کیلو کم کردم ولی باز استپ وزنی ...

من خیلیییی شکموام ۷۵ کیلوام میخوام ۶۰ بشم

من میان وعده میوه های پر آب و چای و آب زیاد میخورم که معدم با اینا پر شه برا کنترل گشنگیبین هر وعده/ ...

چایمو خیلی کمرنگ و تلخ میخورم اولش بیمزه بود اما الان دیگ عادت کردم. 

اولش شیرینی نخوردنه خیلی سخت بود الان عادتم شده

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔