2777
2789

خانما  باردارم  کسی میتونه شماره سونوگرافی دکتر بهزادی و رئیسی رو بهم بده ؟یا یه سونوگرافی خوب دیگه .

راستی میدونین تا کی کار میکنن؟من شنبه انشاءالله باید سونو بدم به نظرتون شنبه هستن؟ 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

خواهش میکنم خانما یه کمکی بهم بکنین  

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بهزادی بهتر از همه ست ولی باید از قبل نوبت بگیری

ممنونم عزیزم.خواهش میکنم اگه شماره شو داری بهم بدین

میتونم تلفنی وقت بگیرم یا حضوری باید برم؟

ممنونم عزیزم.خواهش میکنم اگه شماره شو داری بهم بدین میتونم تلفنی وقت بگیرم یا حضوری باید برم؟

تلفنی هم میشه عزیزم

صبر کن الان واست میذارم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

اینایی که فرستادم بهترین های دزفولن

اول بهزادی بعد بابایی نژاد

بعد رئیسی بعد کدخدازاده

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
06142242278 کدخدا زاده 06142232819 بهزادی 06142239515 بابایی نژاد 06142273205 ...

عزیزم لطف بزرگی بهم کردی خیلی ازت ممنونم دوستم 

انشاءالله خدا دلتو شاد کنه

عزیزم لطف بزرگی بهم کردی خیلی ازت ممنونم دوستم  انشاءالله خدا دلتو شاد کنه

فدات عزیزم کاری نکردم