2821
2789

خانما  باردارم  کسی میتونه شماره سونوگرافی دکتر بهزادی و رئیسی رو بهم بده ؟یا یه سونوگرافی خوب دیگه .

راستی میدونین تا کی کار میکنن؟من شنبه انشاءالله باید سونو بدم به نظرتون شنبه هستن؟ 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

خواهش میکنم خانما یه کمکی بهم بکنین  

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم بهزادی بهتر از همه ست ولی باید از قبل نوبت بگیری

ممنونم عزیزم.خواهش میکنم اگه شماره شو داری بهم بدین

میتونم تلفنی وقت بگیرم یا حضوری باید برم؟

ممنونم عزیزم.خواهش میکنم اگه شماره شو داری بهم بدین میتونم تلفنی وقت بگیرم یا حضوری باید برم؟

تلفنی هم میشه عزیزم

صبر کن الان واست میذارم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

اینایی که فرستادم بهترین های دزفولن

اول بهزادی بعد بابایی نژاد

بعد رئیسی بعد کدخدازاده

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
06142242278 کدخدا زاده 06142232819 بهزادی 06142239515 بابایی نژاد 06142273205 ...

عزیزم لطف بزرگی بهم کردی خیلی ازت ممنونم دوستم 

انشاءالله خدا دلتو شاد کنه

عزیزم لطف بزرگی بهم کردی خیلی ازت ممنونم دوستم  انشاءالله خدا دلتو شاد کنه

فدات عزیزم کاری نکردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز