2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 68 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همین الان جدا شو بچه رو هم با خودت ببر، پسر ۱۵ ساله خودش تصمیم میگیره با کی زندگی کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نه واقعا هر کاری میکنم حال دلم تو این زندگی خوب نمیشه .حس میکنم بعد جدایی از نظر روان به آرامش میرس ...

خب طلاق بگیری بعدش چیکار کنی؟

باز دوباره شوهر کنی

بری سرکار

خونه نشین شی

هدفت چیه

چون فقط شوهرت وابسته بوده میخوای جداشی ؟

این شد دلیل؟

🥰😇

دقیقا همین حرف که سالهاست اذیتم میکنه که از خانواده ی خودم میشنوم .ای کاش ظاهر زندگی ها را نمیدیدن ...

روح و روانتون رو جلا بدین، بهش برسین

یکم وقت بزارید برای خودتون و زندگیتون، برید مشاور، و خیلی چیزای دیگه که این حس شادابی بهتون برگرده، حیفه زندگی که یه روز با عشق رفتین سرش، اینجوری نابود شه، هر سه تاتون ارزششو دارید که برگردید به روزای خوب 

الان ۱۵ سالش پسرمم میدونه چند وقت پیش میخواستم برم پسرم گفت نرو بهش قول دادم تا ۲۰ سالگیش صبر کنم

پس هم خودتو هم همسرت و هم پسرت رو میخوای پنج سال دق بدی؟..؟؟؟؟ تو دیگه کی هستی باباااا