2777
2789
عنوان

اشباع رشته ها

175 بازدید | 21 پست

دوستان من به پزشکی خیلی علاقه دارم ولی میگن که این رشته اشباع شده و در آینده قرار کلی پزشک بیکار داشته باشیم درسته این حرف؟؟؟

دارو و دندون چه طور؟؟اونا هم  اشباع هستن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از مهندسی بیشتر اشباع نداریم که با اینحال همه جا به مهندس خوب نیاز دارن، مهارت داشته باشی توی شغلت هیچوقت بیکار نمیمونی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
چخبر شده این همه ادم پزشکی علاقه دارن. ینی واقعا اینا میدونن چه درسایی باید بخونن و چقدر سخته؟

آخه زحمت کشیدم براش میدونم که امسال قبول میشم 

تازه خب علاقه هست دیگه هر کسی به یه چیزی علاقه داره خب 

دااش  رشته ها دارن پیشرفت می کنن تو دندونپزشکی یاد می گیری بعد میای تخصصی تر اصلا شاید دستگاهی اینجوری ساختی جدی نگیر همه چیز داره بروز می شه و قدیمیا میرند

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس 

دوست خوبم پزشکی هیچوقت اشباع نمیشه. اینو مطمئن باش. چون خیلیا وسط مسیر جامیزنن خیلیا مهاجرت میکنن خیلیا هم تخصص های مختلف میگیرن الان صندلی تخصص خالی مونده. خیلی جاهای محروم کمبود پزشک داریم

ولی اینو بدون که پزشکی علاقه میخواد. دوست نداشته باشی با گریه باید پاس کنی(البته دوست داشته باشی هم شب بعضی امتحانا اشکت درمیاد😅)