من تو 14 سالگی ازدواج کردم و 17 سالگی مادر شدم میخواستم بگم الان بشدت پشیمونم من کردم شما نکنین نه اینکه بخاطر مشکلاتم پشیمون باشم نه من کلا عوض شدم علایقم همه چیم اونوقتا هیچ چیزی از همسر اینده ام انتظار نداشتم فقط میخواستم از خونه پدرم فرار کنم ولی الان دارم من شخصیتم به کلی عوض شد بعد 18 سالگیم و برای این بشدت پشیمونم که زود ازدواج کردم وقتی که هیچ چیزی در مورد رابطه و ازدواج نمیدونستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
خوبه عزیزم اگ کسی و دیدی ک حس کردی باهاش خوشبخت میشی ازدواج کن تجربه های تلخم زیاد نخون ممکنه به اشتباه بیفتی همیشه همه از خوشیاشوندنمیگن بیشتراز درداشون میگن چشماتو باز کن و درست انتخاب کن
خانوادم کلا خاستگار راه نمیدن موقعیت های خوب رو رد میکنن و حق انتخاب بهم نمیدن فقط میگن درس بخون🥲من ...
تقدیرت نیومده اگ بیاد دهن همه بسته میشه پدرمن انقد سختگیر بود منو فرستاد دانشگاه ازاد گف باید درس بخونی تو شرکت برات کارجور میکنم بعد ازدواج هنوز جوونی ۱۹سالگی چن تا خواستگاررد کرد سر شوهرم ک رسید دهن همه بسته شد سر یکماه عقد کردیم اصن نفهمیدیم چیشد قبول کرد بیاد چیشد عقد شدیم الانم ۶ساله ازدواج کردم همچنان نمیدونم چیشد