2777
2789

سلام خانوما من از روز اول ای وی اف ۲تا شیاف ۴۰۰ و دوتا قرص دوفامد و یک امپول پروژسترون مصرف میکردم هفته ۶ خونریزی کردم بخاطر هماتوم و یک امپول دیگه هم اضافه شد 

الان ۱۱ هفته و ۳ روزم

تازه یک هفته است لکه بینیم کم شده و در حد هر دوسه روز یه لک کمرنگ میبینم 

امروز دکترم گفت دوفامد رو کلا قطع کن 

شیاف پروژسترون و امپول رو هم بکن روزی یک عدد 

نوز هماتومم هست ولی کوچیک شده بنظرتون خطرناک نیست اینجور یهویی کم کردن دارو ؟؟خیلی میترسم 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دکتر قندی خوبه واقعا؟انتقال چندمت بودمن دوبار با اسکوئیان منفی شدم

منم با اسکوییان یه بار منفی شدم اینبار رفتم پیش دکتر قندی دفعه اول بود مثبت شدم 

خیلی زیاده مثبتاش واقعا برای بیماراش وقت میزاره حتی هنوزم با این که منو فرستاده زیر نظر دکتر زنان بازم هی میگه زنگ بزن مطب سوال داشتی بپرس 

منم با اسکوییان یه بار منفی شدم اینبار رفتم پیش دکتر قندی دفعه اول بود مثبت شدم خیلی زیاده مثبتاش وا ...

کلا دوبار انتقال دادی؟

بداخلاقه یا نه؟

من اندومتریوز دارم میترسم بازم منفی بشم جنین ندارم دیگه😭

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟
کلا دوبار انتقال دادی؟بداخلاقه یا نه؟من اندومتریوز دارم میترسم بازم منفی بشم جنین ندارم دیگه😭

ببین من تو مرکز میلاد ۴تا منفی داشتم پیش اسکوییان یه منفی

پیش دکتر قندی مثبت شدم 

تنها دکتر نازایی هست که میبینم یکی یکی مریض میفرسته داخل مطب 

کاملا آرامش بهت میده هر سوالی داشته باشی خودش جواب میده پاس نمیده به منشیا 

یه بار بری پیشش متوجه میشی چی میگم 

گلم شرمنده ی سوال دیگهراحت نوبت میده؟مطبش شلوغه؟اسکوییان خیلی زود راه مینداخت معطلی نداشت

دفعه اول هم اینترنتی میتونی وقت بگیری هم با تلفن مطب 

یکمی معطل میشی تو مطب معمولا 

اگه اخر وقت بری راحت تر میری داخل اول وقت خیلی شلوغه و معطلی داره

بر عکس اسکوییان که ۴تا مریضو با هم میفرستن داخل تنها میری تو 

ببین من تو مرکز میلاد ۴تا منفی داشتم پیش اسکوییان یه منفیپیش دکتر قندی مثبت شدم تنها دکتر نازایی هست ...

اها ممنونم عزیزم

بین قندی و منصوری مونده بودم

برام دعا کن خیلی سخته انتقال منفی😭

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟