2777
2789
عنوان

چکار کنم بابام پول بده ناخن کار بشم

172 بازدید | 26 پست

پول داره ولی نمیده اگر بهش بگم پول بده خیاطی یاد بگیرم میده که شوهرم بده

ولی برای کاری که خودم دوست دارم پول نمیده 

برم به فامیل بگم پول نمیده یا بهم قرض بدن؟

یه روشی بگید راضی اش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید حرفای دکترای پوست درمورد کاشت ناخن رو بشنوید که چقدر به بدن آسیب میزنه جدای اینکه به مرور ناخن و ضعیف و شکننده و زشت میکنه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
مگه خیاطی واسه شوهره درآمدش زیاده که خیاطی ام نبابا عزت نفس نداری مگه بری به فامیل بگی😐

پس چکار کنم؟

بله پدر من فقط برای شوهر دادن و تعریف خیاطی پیش دیگران اینکار رو میکنه

برید حرفای دکترای پوست درمورد کاشت ناخن رو بشنوید که چقدر به بدن آسیب میزنه جدای اینکه به مرور ناخن ...

نصیحت نخواست

کاش اینو یاد بگیرین

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

نصیحت نخواستکاش اینو یاد بگیرین

کسی نصیحت نکرد، کاشت ناخن نمونه بارز ظلم به زن که خوده خانما در حق خودشون میکنن کسی ام که وجدان داشته باشه وقتی اینارو بشنوه هیچوقت نمیره سمت همچین کاری 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

فقط برای اینکه اگه یه درصد بعدا میخوای پشیمون شی الان من یه نکته بهت میگم: 

میدونی چند نفر تاحالا ازناخن کاری پشیمون شدن

ومیدونی توی گناه چندنفرباناخن ماری شریک میشی؟ 

غسل ونمازایی که گردنشون میمونه همشون توهم شریک میشی

اینستا دیدم کسایی که کلی راه رفتن وکلی معروف شدن وکلب هزینه کردن بعد یهو به خودشون اومدن وتواوج شهرت ناخن کاریو گذاشتن کنار. 

یکم فکر کن به حرفام، اگه بعد دیدی بازم ناخن کاری ارزششو داره براش تلاش کن🌹

موفق باشی گل

فقط برای اینکه اگه یه درصد بعدا میخوای پشیمون شی الان من یه نکته بهت میگم: میدونی چند نفر تاحالا ازن ...

🦦

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.