2777
2789
عنوان

خشک شدن موها بعد از هر روز حموم

147 بازدید | 25 پست

سلام

خانما من هر روز چون ورزش میکنم مجبورم حموم برم که همین باعث شده موهای نرمم خیلی خشک بشه..

یه مدت روغن چای، روغن چوب و روغن رزماری به موهام میزدم.. کرم مو هم میزدم ولی خب تاثیر خاصی نداشت.

از اینور الان هر دو سه روز یه بار شامپو  و نرم کننده میزنم و بقیه روزها موهامو با آب خالی میشورم .. بهتر شده ولی باز خشکه.

هر روز هم مجبورم حموم برم چون خیس عرق میشه موهام.

به نظرتون چیکار کنم؟! چی بزنم به موهام که نرم شه مثل قبل؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من موهام تاپایین کمرمه هرروزم میرم حموم فقط بدنمو میشورم وموهام بالامیبندم باکلیپس

فقط هفته ای یبار باید مو شسته بشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مو از تغذیه ام هس 

اگ هرروز پدوتیین بخوری مثل گوشت ومغزیجات باعث میشه موهات شاداب ونرم باشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعد از حمام یه عدد روسری نخی محکم ببند. و تا سه ساعت باز نکن.موهات نرم میشه. البته اول یکم با سشوار ...

چه راه حل متفاوتی.. همیشه موهام رو باز میذارم یه مدت بود با سشوار هم خشک نمیکردم چون خشک شده موهام.. 

حتما از فردا امتحان میکنم.. خیلی ممنونم واقعا. 

دردسر شده والا.. میشوریم یه جور آسیب میبینه، نمیشوریم هم یه جور!مرسی عزیزم از پیشنهادتون. حتما تهیه ...

خواهش میکنم عزیزم میتونی موهاتو با کلیپس جمع کنی اصن آب نخوره بهشون

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding