من گرفتم چند سال پیش.خیییلی راحت بود مدارکمو بردم امورمالی بعدش بهم زنگ زدن یه روز خودم و ضامنم رفتیم دفترخونه تعهدنامه رو امضا کردیم و بعدش واریز کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرماه واریز میشه؟ خوابگاه ماهی ۸ تومن برام خیلی زیاده ولی جای دیگ ای ندارم میخواستم بگیرم دردسر ندار ...
یه بانک تجارت تو خود دانشگاه بود که وامو همون بانک میداد اول رفتم حساب باز کردم بعد رفتم امورمالی اجاره نامه و مدارک شناسایی و سند ازدواج و اینا رو بردم واسه وام ودیعه مسکن یه وام ضروری و یه وام دیگه هم که نمیدونم چی بود گرفتم که واسه یکیش یادمه فاکتور موبایل بردم که مثلا وامو واسه خرید گوشی میخوام همون یه بار گرفتم هرماه نبود ولی بازپرداختش واسه بعد از فارغ التحصیلیه.خلاصه بعد از تحویل مدارک چند روز بعدش تماس گرفتن خودم و ضامنم رفتیم دفترخونه تعهدنامه امضا کردیم و چند وقت بعدشم واریز کردن دوندگی خاصی نداشت