2777
2789
عنوان

کسیایی که ارتودنسی کردن بیان لطفا یا کسایی که سردرمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست
نخ دندون هم نکشیدی اوکیه چون سخته فقط مسواک مخصوصش رو بکش مرتب(هر چیزی که میخوری بعدش بزن)و مسواک عا ...

به من میگه دهنتو میبندی فک پایینت دندونات معلوم نیست اون درست میشه به نظرت دندونای توخیلی نامرتب بود؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
میشه فقط فک بالارو ارتودنسی کرد؟ من دندونام مشکلی ندارن فقط دوتای جلویی یکم فاصله بینشونه رو اعصابمه

من فقط فک بالامو ارتودنسی کرده بودم مشکلی نیست

ولی اگه فقط فاصله بینشه به جای این همه علافیه ارتودنسی و اینا کامپوزیت کنی راحتتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من میگه دهنتو میبندی فک پایینت دندونات معلوم نیست اون درست میشه به نظرت دندونای توخیلی نامرتب بود ...

نمیدونم عزیزم 

نه خیلی من دوره درمانم ۱۰ ماه بود 

۲ ماه هم موند چون جراحی دندون عقل داشتم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میوفته چون بین دندانی هست بدون نخ دندون هیچی نمیشه بعد از ارتودنسی رعایت غذایی هم داره عموما چیزایی ...

من همینجوریشم روزی دوبار مسواک و نخ دندون و دهانشویه ولی دندونام نابوده هی باید برمدندون پزشکی

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
من همینجوریشم روزی دوبار مسواک و نخ دندون و دهانشویه ولی دندونام نابوده هی باید برمدندون پزشکی

نمیدونم عزیزم اینارو بگو به دندونپزشکت حتما

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینم فکر خوبیهولی هزینه اش خیلی زیاد نیست کامپوزیت؟

دو تا دندونت که فاصله داره رو کامپوزیت کنی پیش بهترین دکتر و بهترین مواد نهایت میشه پونزده بیست تومن باز از ارتودنسی ارزونتره

دردش فقط زمانیه که برات سیمارو عوض میکنه انگار فشار بیشتر میشه یه چند روز درد داری بعد طبیعی میشه من ...

چن وقت رودندونات بود