2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایرانی میخرم خوبه.مارال.پادینا باور کن ایتالیایی هم گرفتم فرقی نداشته فقط قیمتش زیاد بوده

اخه پادیناهم استفاده کردم  چون سفیدی دارم پوشش دهیش خوب نبوده 

عزیزم بخاطر ساختار ساقه ی مو شما هررنگی بزنی به مرور میره رنگهای دیپ هم میرن منتها چون سنگینن دیرتر میرن. من بهت رنگ بیس کالر رو پیشنهاد میکند رنگای ترکیبیش عالیه (کاتالوگ جدید)قیمتشم مناسبه بسته بندیش تو ایران انجام میشه اما موادش فکنم فرانسویه بازم مطمئن نیستم.

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
اخه پادیناهم استفاده کردم  چون سفیدی دارم پوشش دهیش خوب نبوده

پوشش دهی به نوع رنگ بستگی داره و نوع رنگ زدن به مارک هیچ ربطی نداره.

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
من ایرانی میخرم خوبه.مارال.پادینا باور کن ایتالیایی هم گرفتم فرقی نداشته فقط قیمتش زیاد بوده

خارجیا معمولا ویتامیناشون بیشتره اما در عمل تفاوتی نداره ایرانیا جدیدا بهتر شدن

پوشش دهی به نوع رنگ بستگی داره و نوع رنگ زدن به مارک هیچ ربطی نداره.

اخه با اریشگر صحبت کردم  میگه یا دکلره کن  یا مش بزن  یا اینکه اگه رنگ روشن میخوای چون  موهات سفیدی داره  سفیدیا رنگ نمیگیرن 

قیمتش  چنده ؟

من دوساله رنگ نذاشتم 😅😅😅 اونموقع 7 تومن بود الن شاید 10 باشه یا کمتر بیشتر

دوگاری هم رنگاش خوبه مخصوصا قرمزش که من گذاشتم خیلی دیر رنگش رفت اونموقع 5 تومن بود

اگه بعد از رنگ چهار روز حموم نری میتونی یجورایی تثبیتش کنی از شامپوهای رنگیم میتونی استفاده کنی و شامپوهای تثبیت کننده