2777
2789
عنوان

داره گریم میگیره کمک

911 بازدید | 64 پست

قضیه ازین قراره من رو پسرخالم به شدت کراش دارم بعد رابطمونم خوبه من یه دختر خاله دارم اونم روش کراشه و رابطشون خوبه موقعی که من میرم خونشون بینمون فرق نمیذاره به ی اندازه با جفتمون شوخی میکنه و در کل اوکیه الان مامانش عمل کرده و دخترخالم اینا یه هفتست اونجان بعد من زنگ میزنم بهش ک تعریف کنه داستانای اونجارو ببینید چی تعریف کردددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

میگفت دیشب علی (پسرخالم) به خواهرش (اون یکی دخترخالم) گفته که مثلا چقدر اون ی نفره تو. جمع روی مخمه، اصلا باهاش حال نمیکنم بعد خاهرش ازش پرسیده با ریحانه(دخترخالم ک اونجان) چی اونم گفته نه دختر خوبیه، بعد پرسیده محدثه(من) چی، اولش جواب نداده بعد گفته نمیدونم😐💔

میگفت دیشب علی (پسرخالم) به خواهرش (اون یکی دخترخالم) گفته که مثلا چقدر اون ی نفره تو. جمع روی مخمه، ...

بابا خب اشتباه کردی اون دختر خالت زرنگ بوده بزور خودشو تو دل پسر خالت جا کرده تو تا فهمیدی عمل کرده تو هم باید میپریدی خونشون هی کمک میکردی و فلان 

این دختر خالت هم یه هفتست اونجاست قشنگگ رو پسر خالت کار کرده شستشو مغزی داده

_