2777
2789
دستم کبود شد چندتاشو درآوردم

بچه ها خوب گفتن  مچ بندی چیزی ببیند 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بازی میکنم 😂😂

چطوری ساعد میزنی با کجات میزنی😂 حالا اگ بزرگ بود یکم میرفت بالا ولی کوچیکش دیگه نمیشه مچ بند شاید جواب بده هرچند خودم امتحان نکردم رو النگو

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

باید ببریش میتونی بری طلافروشی واست درش بیاره یا ببره ،منکه النگوهامو در آوردم چون الان قیمت طلا بالا رفته و شرایط اقتصادی مردم خرابه و اصلا امنیت نیست به استرسش نمی ارزه با طلا آدم بیرون بره و جونش به خطر بی افته بنظرم کلا در بیار منم ده سال طلا مینداختم و همه جا میرفتم تا اینکه چند ماه پیش با شوهرم رفتیم تهران داشتیم گوشه خیابون با گوشی لوکیشن رو بررسی میکردیم داخل ماشین نشسته بودیم و شیشه یکم پایین بود که دو نفر با قمه به طرفمون اومدن که گوشیه همسرم رو بگیرن و کلا خفت گ..یر بودن شانس آوردیم که شوهرم تونست چاقو رو ازشون بگیره و اونا فرار کردن ما هم سریع دور شدیم اگه اونا میزدن به همسرم طلاهای منم میبردن و بمن هم آسیب میزدن از اون روز من دیگه امنیتی حس نمیکنم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

چطوری ساعد میزنی با کجات میزنی😂 حالا اگ بزرگ بود یکم میرفت بالا ولی کوچیکش دیگه نمیشه مچ بند شاید ج ...

اولاش میخواستم با اون یکی دستم بزنم توپ کج میشد دیگه بیخیالش شدم عادی میزنم 

تازه فک کن زیر اسپک هم میرم 😂😆

اولاش میخواستم با اون یکی دستم بزنم توپ کج میشد دیگه بیخیالش شدم عادی میزنم تازه فک کن زیر اسپک هم م ...

خب دستت هیچی النگوهات هیچی توپ کج میره نکن😐😂

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

باید ببریش میتونی بری طلافروشی واست درش بیاره یا ببره ،منکه النگوهامو در آوردم چون الان قیمت طلا بال ...

وااای خدای من

عزیزمممم

آخه تازه خریدم ذوقشو داشتم 

نه صاف میره 😂

تو دو هفته یه نوار چسب خالی کردم انقدر دورشو چسب میزنم هرسری 

ولی خب درآوردم چندتاشو دستم به چوخ رفت

وااای خدای منعزیزممممآخه تازه خریدم ذوقشو داشتم

منم خیلی دوس دارم طلاهامو بندازم ولی دیگه چیزایی مثل گردنبند و دستبند و انگشتر و گوشواره فقط استفاده میکنم که میشه درش آورد و مرتب باز و بسته کرد فقط هم جاهایی که با همسرم میرم میندازم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نه صاف میره 😂تو دو هفته یه نوار چسب خالی کردم انقدر دورشو چسب میزنم هرسری ولی خب درآوردم چندتاشو دس ...

عامو برو بچینشونا دیگه النگو استفاده نمیکنه کسی بفروش دستبند بخر یا گردنبند اگه طلا دوس داری

میبندمم ولی گفتم شاید راهکار چیزی باشه مطمعن تر

با اون یکی دستت بزن  

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

😁😆