2777
2789

سلام دوستان 

یه تفاوت عمده ی خانواده ی من با شوهرم اینه که اونا خیلی راحت حرفاشون رو تو جمع خانوادگی میزنن اما خانواده ی من نه

دستپخت مادرشوهرم بعضی وقتا از مامانم بهتره

بابای من بدون انتظار محبت میکنه اما پدرشوهرم هرگززززز

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست

پاسخ اکثر کاربرا:خونواده ی من کلا خیلی از خونواده شوهرم سرن

ما پولداریم اونا معمولی

ما خوشگلیم اونا زشت

وغیره😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم به همه چی بدبینن راحت پشت سر اینو اون حرف میزنن ولی خونواده ما برعکسن امکان نداره پشت سر کسی حرف بزنن حتی اگه یه جریانی اتفاق بیفته که همه خبردار بشن تو خونه ما کسی حق نداره اسمشو بیاره،دعوای خونوادگی کم داریم ولی خونواده شوهرم زیاده دعواشون،خونواده شوهرم خیلی هوای همدیگرو دارن و به پدرومادر زیاد احترام میزارن ولی این تو خونواده ما زیاد به چشم نمیاد

پاسخ اکثر کاربرا:خونواده ی من کلا خیلی از خونواده شوهرم سرن ما پولداریم اونا معمولی ما خوشگلیم اون ...

خخخخ😂😂😂😂😂😂

صادقانه اگه بخوایم بگیم خانواده ی خودمونم بدون ایراد نیستن

خانواده شوهرم به همه چی بدبینن راحت پشت سر اینو اون حرف میزنن ولی خونواده ما برعکسن امکان نداره پشت ...

منم خانواده ی شوهرم خیلی هوای همو دارن

خانواده من به کار هیچکی کار ندارن بابام میگه اصلا حرف زندگی مردم رو نزنید ولی خانواده شوهرم یکسره حرف مردمو میزنن تا حالا چند بار سر حرفای خاله زنکشون بین من و شوهرم دعوا انداختن. خانواده بابام اصلا و ابدا از کسی انتظار ندارن ولی خانواده شوهرم کلی انتظار دارن از همه . خانواده بابام با هیچکس قهر نمیکنن ولی پدرشوهرم هر روز با یه نفر قهره. وخیلی چیزای دیگه 

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
خانواده من به کار هیچکی کار ندارن بابام میگه اصلا حرف زندگی مردم رو نزنید ولی خانواده شوهرم یکسره حر ...

منم خانواده ام از کسی انتظار ندارن

خساست خانواده شوهرم در صورتی که خانواده خودم اصلا اینطوری نیستن خودشیفتگی کاذب خانواده همسرم

خودشیفته هستن حالا واقعا آدمای خاصین یا توهم دارن؟

خانواده ی من فرهنگی و تحصیل کرده هستن 

خانواده شوهرم نه وفقط شوهرم تحصیل کرده س و همچنان درس میخونه

خانواده ی من دست ودلباز هستن 

خانواده ی شوهرم البته بجز پدرشوهرم و شوهرم شدیدا شدیدا خسیس هستن 

خانواده ی من خیلی تمیز هستن و مامانم تو خانه داری فوق العاده س ..

خانواده ی شوهرم نه شلخته وکثیف ومادرشوهرم همیشه بیرونه خونه اینو واون وبچه هاش تو خیابون ول 

خانواده ی من زیاد اهل مهمونی نیستن و در ماه ۳ الی ۴ بار مهمونی میرن و مهمونی میگیرن 

ولی خانواده شوهرم کل هفته مهمونی دارن 😩😩

خانواده ی من اهل مسافرت 

خانواده ی شوهرم اهل مسافرت 

دستپخت مامانم خیلی بهتر از دست پخت مادرشوهرمه 

از دستپخت مادرشوهرم بالا میارم .. هر چی دم دستش باشه تو غذا میریزه 😷 حتی خود شوهرم قیمه و فسنجون وقرمه سبزی وکرفس و اینا رو نمیخورد از وقتی ازدواج کردیم میخوره و چه به به وچه چهی میکنه😌😌😌

من فقط با خودم میگم خااااک عالم با این خانواده شوهری که دارم که اصلا شرمم میشه جایی میرم بگم عروس کی ام که اونا رو به فامیل هام معرفی کنم😯😯😯 خدا رو شکر بیشتر فامیل هامون خارج هستن😫😫

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
خانواده ی من فرهنگی و تحصیل کرده هستن  خانواده شوهرم نه وفقط شوهرم تحصیل کرده س و همچنان درس م ...

پ چیطو رفتی عروسشون شدی؟خودشون اخ و پیفن پسرشون خوبه؟

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان