2777
2789
عنوان

یه ماهه پریودیم بند نمیاد☹️

91 بازدید | 9 پست

استرس شدیدی داشتم تابستون

به نظرتون برم دکتر یا وایسم استرسه رفع شه بعد برم؟

سونو و اینا دادم چن وقت پیش چیزی نبود

باز برم میفرستتم سونو

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

استرست سر چیه؟

از بعد ج.نگ

برای جا به جایی خونمون 

الان همش خونه این و اونیم خونه فعلا نداریم

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بعد ج.نگبرای جا به جایی خونمون الان همش خونه این و اونیم خونه فعلا نداریم

برای خوده جنگ نگرانی؟ 

یا برای جا ب جایی خونه؟ برای چبش نگرانی؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

برای خوده جنگ نگرانی؟ یا برای جا ب جایی خونه؟ برای چبش نگرانی؟

یکم پیچیده اس ولی در کل خیلییی نگرانی زیادی زود

تاپیکای قبلی نوشتم با مستاجرمون به مشکل خوردیم از خونمونم پاشدیم الان بی جا و مکانیم

شب هم خونه فامیل نمیشه جای دیگه میخوابیم همه اینا استرسه دیگه 

حتما برو دکتر خطرناکه اون همه خونریزی

خیلی شدید مثل پریودی نیس

در حد روزی یه پد شدیدترینشه

بقیه وقتاش هم در حد کثیف شدن لباس زیر

خیلی شدید مثل پریودی نیسدر حد روزی یه پد شدیدترینشهبقیه وقتاش هم در حد کثیف شدن لباس زیر

عب نداره حتما برو خودم اولین بارا که بود یه بار ۱ماه مث خودت بود که رفتم دکتر ۳ماه دارو خوردم همون شبیه قرصای ال دی بود اسمش یادم نیس. و بعدش خوب شد

عب نداره حتما برو خودم اولین بارا که بود یه بار ۱ماه مث خودت بود که رفتم دکتر ۳ماه دارو خوردم همون ش ...

عه خداکنه

همه بدنم بهم ریخته

بگم بدون سونو بهم ال دی بده ؟

حوصله سونو ندارم واقعا☹️