2777
2789
عنوان

لنز گذاشتن

92 بازدید | 10 پست

چشمام ضعیف شده دلم نمیخواد عینک بزنم کسی لنز طبی میزاره همیشه و اینکه  اون شفاف ها یک بار مصرفن؟؟؟ یا باید تو اب نکهداری شن چند بار بزاری

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

لایکم کن اگه کفتن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام لنز بگیرم خسته شدم از عینک

شنیدم خیلی خطرناکه اخه خیلیا کور شدن بعد چشمو یه جور بدی نمیکنه یا اصلا معلوم نیس

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

شنیدم خیلی خطرناکه اخه خیلیا کور شدن بعد چشمو یه جور بدی نمیکنه یا اصلا معلوم نیس

وا نه🫤برو پزشک بنویسه واست 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

من هشت سال میزاشتم بعدش فمتو کردم خلاص

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

عزیزم اصلا اینطور نیس من تازه دوسه روز پیش از دکترم در مورد همین لنزها پرسیدم گفتش که  دوجورن یه مارک داره که اون بهتره اگه میخوای دائما لنز بزاری اون مارک رو بگیر اگرهم که نه نمیخوای دائمی بزاری فقط برای مراسمی چیزی میخوای اون یکی مارک ارزونتر رو بگیر  فقط گفت موقع مطالعه حتما باید عینک بزنی بقیه مواقع اشکال نداره

منم عینکیم لنز میزارم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

برو دکتر پزشک راهنماییت می‌کنه 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹