2777
2789

کلا اخلاق بد زیااااد داره حوصله گفتنشو ندارم سر بچه اولم سه ماهم بود بهونه بیخود گرفت قهر کرد تا زایمانم سر بچه دومم هفت ماهم بود بازم بهونه گرفت منو بدون گوشیم از خونش پرت کرد بیرون با شکم هفت ماهه و یه بچه یساله تو خیابونا اخر شب راه میرفتم تا بلاخره پدرشوهرم پیدام کرد الانم یماهو نیممه خودش فهمید خونم بود قهر کرد هرچی فحش بلد بود به منو شوهرم دادو پاشد رفت من دیگه تصمیممو گرفتم نمیخام بازیچش بشم اینبار دیگه اگه خواست باز برا زایمانم اشتی کنه قبولش نمیکنم من هیچوقت هیچ باریمو رو دوشش نذاشتم ولی ازینکه بچه هامو به شیوه تربیتی اون یعنی کتک زدن تا حد مرگ بزرگ نمیکنم اصلا ازم راضی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سم مهلکیه این زن 😠 هر چی ازش دور تر باشی برات بهتره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اعتراض داره به بارداری هات یه نگاه به شرایط ت بنداز شاید خودت متوجه نیستی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چرا خوب دیلیش چیه اخه؟🤔از شوهرت بدش میاد شاید؟خونش نرو اصلا؟؟اسی الان بچه سوم بارداری؟

از اول گفت فقط با این ادم ازدواج کنی منو 16سالگی شوهر داد از یماه بعدش گفت بااید طلاق بگیری من قبول نکردم با شوهرم خوبیم الان 13ساله چشم نداره ببینتمون

من سر بچه دومم رفتم خونه مادرم انقدر ناراحت شد..برگشت گفت بیکار بودی بچه آوردی؟؟خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرا موندم اونجا..چرا پانشدم بیام خونه خودمون..موقع زایمان هم رفت شهرستان..تا 40 روز نیومد..ولی برای بچه داداشم سریع بدو بدو اومد...اونم بچه دومش بود

...
چند سالته ؟واقعاً خودت سه تا بچه میخواستی ؟ سختت نیست ؟به تفریحت و خودت میتونی برسی ؟

نه والا من یکی میخواستم شوهرمم همینطور هیچکدوم از روشای جلوگیری برامون کاربرد نداشت چون هم ایودی گذاشتم بهم نیوفتاد هم به لاتکس حساسیت دارم همم با قرصو امپول تا مرض سکته میرم