2777
2789
عنوان

داشتن حالت عجیب در کودکی

84 بازدید | 9 پست

وقتی بچه بودم این اتفاق حدود 5 تا 11 سالگی برام اتفاق میوفتاد

انگار یه جوری میشدم که اون لحظه با چشم باز خواب میدیدم و گریه میکردم حرف میزدم

خوابم هم به این صورت بود که انگار بین حفاظت در خونمون گیر کردم از دوستامو طرف بهم فشار میاد هی بزرگ میشم کوچک میشم

همچی انگار به جوری بود 

ولی من این رو با چشم باز خواب میدیدم

جالبش اینجاست همیشه که این حالت بهم دست میداد دقیق همیشه خوابم همین بود

منم یه خوابی میدیدم بچگیام هنوزم کاملا یادمه ولی با هیچ کلمه‌ای نمیتونم توصیفش کنم خیلی برام عجیبه

ببین مال منم دقیقن یه همچین چیزی بود

همیشه در هر حالت هم خوابم دقیقن یک چیز بود

به شدت موقع این اتفاق بی قرار میشدم اصلا حرکات دست خودم نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم رفتم با مادر بزرگ عروسی یا جشن یکی ی جارو نگاه میکردم ی جوری میشدم معلق ی جای دیگه رو م ...

خودم الان که بهش فکر میکنم حس میکنم دلیل اینکه گاهی بچه کوچیکه از خواب بیدار می‌شن یهو خیلی بد گریه میکنن همین موضوع میتونه باشه

ببین مال منم دقیقن یه همچین چیزی بودهمیشه در هر حالت هم خوابم دقیقن یک چیز بودبه شدت موقع این اتفاق ...

دقیقا منم خیلی از خوابه مضطرب میشدم یه حالت گیج و منگ 

....

اگه بخوام با دو تا کلمه توصیفش کنم کلمه فشار و سنگینی به ذهنم میرسه ولی نمیدونم چطور توضیحش بدم انگار در حال شمارش چیزی بودم که خیلی زیاد بود....

خودم الان که بهش فکر میکنم حس میکنم دلیل اینکه گاهی بچه کوچیکه از خواب بیدار می‌شن یهو خیلی بد گریه ...

دختر من ۳ونیم سالس بعضی مواقع از خواب بیدار میشه ی ور رو نگاه میکنه گریه میکنه جیغ میزنه 

دقیقا منم خیلی از خوابه مضطرب میشدم یه حالت گیج و منگ ....اگه بخوام با دو تا کلمه توصیفش کنم کلمه فش ...

منم چنین حسی داشتم یاحساس می‌کردم دارم بین یه چیزی هی جمع میشم بهم فشار میاد

منم چنین حسی داشتم یاحساس می‌کردم دارم بین یه چیزی هی جمع میشم بهم فشار میاد

خیلی جالبه فکر میکردم فقط خودم همچین حالتی رو تجربه کردم 

یه چیزی وقتایی که مریض میشدم یا تب میکردم احتمال اینکه این خواب رو ببینم بیشتر میشد حتی یه بار همین اواخر بعد از سالها تو حالت تب و لرز  دوباره همون خواب رو دیدم ‌...

تو چی؟