2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع داشتی تو این مدت  

تو این مدت حالت تهوع و سرگیجه  داشتم دو روز خیلی بد بقیه روزا کمتر 

درد و گز گز سینه و کمی بزرگتر شده و تیره 

زیر دلم گاهی درد میگیره و گاهی دست و پاهام یخ میکنه 

شلوارام تنگ شده و دور نافم گاهی درد میگیره 

اخلاقمم بد شده و گاهی بی دلیل دلم میگیره و گریه ام میگیره 

تو این مدت حالت تهوع و سرگیجه  داشتم دو روز خیلی بد بقیه روزا کمتر  درد و گز گز سینه و کم ...

پس حله نگران نباش . منم حاملگی اولم بچم قلبش تشکیل نشده بود هیچ علامتی نداشتم انگار نه انگار حامله ام ... ولی دومی اولاش مث شما بودم که رفتم همه چی خوب بود 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
پس حله نگران نباش . منم حاملگی اولم بچم قلبش تشکیل نشده بود هیچ علامتی نداشتم انگار نه انگار حامله ا ...

خدا از دهنت بشنوه 

تا دیشب خوب بودم یکی از دوستام زنگ زد بهم که زود برو سونو دوست من ۴ ماهش بود معلوم شد پوچه همه علایم هم داشت مثل تو 😔

از دیشب تا حالا خل شدم

خدا از دهنت بشنوه  تا دیشب خوب بودم یکی از دوستام زنگ زد بهم که زود برو سونو دوست من ۴ ماهش بو ...

عزیزم ب هیچی فکر نکن . هر چی که خدا بخاد همون میشه . من بند ناف چند دور دور گردن بچم بود . فقط سپردمش بخدا . همه میگفتن ما اگه جا تو بودیم سکته کرده بودیم تو نمیترسی وا چقد خونسردی فلانی . بخدا ب حرف هیشکی توجه نکردم فقط گفتم خدایا سپردمش ب خودت . الانم دخترم صحیح و سالم پیشمه . حرف هیشکی برات مهم نباشه همه چیو بسپار ب خدا ... خودش داده خودشم حفظش میکنه برات  

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات