2777
2789
عنوان

کسی شوهر یا نامزد عصبی داره

90 بازدید | 8 پست

بچه ها یه خواستگار خوب دارم که چن پست قبل تر ویژگی هاشو گفتم ولی حس میکنم یکم عصبی تر از بقیه آدماس؛ اینم بگم رفتارش بامن عالیه حتی تو دعوا ولی با بقیه مثلا همکلاسیامون و... خیلی با پسرای دیگه دعواش میشه، و نمیدونم یکم تردید پیدا کردم دربارش

جوابم منفیه یکی از نزدیکام با همسرش دوست بود اون آقا هم در مورد این خانوم نه ولی در ارتباط با بقیه عصبی بود بعد از ازدواج با این خانومم همین طور بود یعنی دیگه کلا نمیتونست عصبانتیش رو کنترل کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هست.من ناراضیم همیشه استرس دارم

این رفنارش با من یا دوستای نزدیکش و خانوادش عالیه، اما اصلا خوشش نمیاد به غریبه ها رو بده همش تو قیافس، مثلا فامیل یه چیزی میگن سریع جوابشونو میده و... نمیدونم سردرگمم منم

فیلم ملی و راههای نرفته رو دیدی؟ 

اونجا هم اولهاش پسره با ملی مهربون بود 

اولش معمولا مهربونن ، ولی بعدا که کم کم زندگی عادی بشه ، تو هم براش میشی مثل بقیه 

ولی اونوقت دیگه خیلی دیره و مجبوری تحملش کنی 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal

جوابم منفیه یکی از نزدیکام با همسرش دوست بود اون آقا هم در مورد این خانوم نه ولی در ارتباط با بقیه ع ...

این رفنارش با من یا دوستای نزدیکش و خانوادش عالیه، اما اصلا خوشش نمیاد به غریبه ها رو بده همش تو قیافس، مثلا فامیل یه چیزی میگن سریع جوابشونو میده و... نمیدونم سردرگمم منم؛

آره منم از همین میترسم که بعدا مثه شرایط دوست تو شه

این رفنارش با من یا دوستای نزدیکش و خانوادش عالیه، اما اصلا خوشش نمیاد به غریبه ها رو بده همش تو قیا ...

اون آقا هم تو دوران دوستی خوب بود ولی بعدا نشون داد چه جور ادمیه