2777
2789

یه زن بر پا یه پسر کوچیک ار خودش ازدواج کنه

تا یه دختر بره با یه مسر ۱۲ ۱۳ سال بزرگ تر از خودش عروسی کنه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

حاجی چقدر من بد مینویسم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم زیاد خوب نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چی گفتی من که نفهمیدم کی فهمید🤣

واسم جا افتاده تر

اینکه ببینم یه زن رفته با یه پسر کوچیک از خودش ازدواج کرده

تا یع دختر بره با یه مردی که ۱۲ ۱۳ سال از خودش بزرگ تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچکدوم زیاد خوب نیس

مورد اول موفقیتش خیلی بالا تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هردوش عجیب و مسخرست

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

من شوهرم دوسال کوچیکتره دوست داشتم پنج سال بزرگتر باشه نهایت.. نه بیشتر.. بالای ده که اصلا

تو با شوهرت الان مشکل داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل ندارم ولی گاهی میگم کاش بزرگتر بود عاقل‌تر بود

ببین 

تو صرفا فکر میکنی که اگر شوهرم از من دو سال بزرگ تر بود عاقل تر بود

در صورتی که ما مردایی داریم خیلی از زنشون بزرگ ترن اما نتنها عاقل تر نیستن بلکه عقل ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40