2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم آشتی کنم

312 بازدید | 23 پست

دیشب باهاش نرفتن خونه مامانش چون ازش دلخور بودم

اونم بدون اینکه ب من بگه مامانش برده بیرون دور بزنن

کلی باهاش دعوا کردم از دیشب از صبحم ندیدمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار تنها بره در سخت ترین شرایط 

میشه یه نقطه ضعف از شما

و یه شکاف بینتون ک توسط مادرشوهر پر میشه

همسرت جذب مامانش میشه و ازت فاصله میگیره

بعدشم ک دعواش کردی بدتر از بدتر

شده به ظاهر خوب باش ولی در عمل حرف خودتو به کرسی بنشون

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

حالا که نیومده منت کشی خواهر😄

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

قهری که بعدش خودت آشتی میکنی چرا قهر میکنی مگه بچه ای...حرفتر بزن سرسنگین باش اما قهر نکن 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

خونه مامانش نرفتی ؟ خودش رفته مامانشو برده بیرون ناراحتی ؟ 

انتظار داری چیکار کنه؟ چون تو دوست نداری بری خونش دیگه نره مامانشو ببینه ؟ یا اول زنگ بزنه اجازه بگیره بعد مامانشو ببره بیرون؟ 

آخه اینهمه خودخواهی از کجا میاد ؟ 

یعنی اگه خونه مامانت نمیومد و تنها می‌رفتی مقصر شما بودی؟ 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏