2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

703 بازدید | 34 پست

دیروز می‌خواستیم بریم ی چیزی بخریم بعد بچم کلاس داشت من داشتم آماده میشدم به شوهرم گفتم تا آماده میشم برو بذارش کلاس و بیا دنبالم

گفت نمیشه که ما برنگردیم؟ گفتم باشه برید پایین تو ماشین تا بیام آماده شدم رفتم پایین دیدم دارن میرن زنگ زدم گوشی رو بچم جواب داد که ما رفتیم کلاس اصلا یخ کردم گفتم یعنی چی من اومدم پایین گفت دیرم شده بود دیگه منم بدوبیراه گفتم و اومدم بالا

بعدشم شوهرم زنگ زد و اومد خونه دنبالم نرفتم دیگه 

الانم قهریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی عصبی شدی و الکی کشش دادی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم حلقه گمشده زندگی ها 《درک》 هست کافیه خودتو بذاری جاش،  به خودت بگو به اندازه من بچه رو دوس داره و براش مهم بوده به کلاس برسن و در مقابل در مقابل جهان هستی بی توقع باش تا به آرامش برسی

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
میتونست خبر بده که من نرم پایین ببینم دارن میرن

حالا رفتن. 

بد و بیراه گفتن و قهرکردن و نرفتنت چی بود دیگه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401