2777
2789
عنوان

چرا وزن کم میکنم اما سایز نه

205 بازدید | 20 پست

با وجود رعایت رژیم و خوردن کالری مجازم 

و ۴ ۵ روز در هفته هربار یک ساعت ایروبیک تو باشگاه چرا سایزم کم نمیشه

باید به سایز گرفتن منشی باشگاه اعتماد کنم یا خودم؟ خودم گرفتم کم نکرده بودم منشیم اخر ماه میگیره سایزامو

پلی مثلا من بازومو از چاق ترین جاش ۳۷ گرفته بودم منشی ۳۲ گرفت

فرق داشت

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

عزیزم بدترین روش لاغری همینه چون شما بجای چربی متاسفانه عضله سوزوندی

چه غلطی کنم پس؟ میشه بگی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غلطی کنم پس؟ میشه بگی

دور از جونت عزیزم باید ورزش قدرتی هم بیاری تو برنامت 

هوازی تنها فقد باعث شل شدن بدنت میشه

یا پیلاتس کارکن یا بدنسازی (اینم با مشورت مربی هوازی قدرتی ترکیبی)

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دور از جونت عزیزم باید ورزش قدرتی هم بیاری تو برنامت هوازی تنها فقد باعث شل شدن بدنت میشهیا پیلاتس ک ...

خب تو ایروبیکم گاهی با وزنه کار میکنیم حرکات شکمی میریم 😢😢😢

خب تو ایروبیکم گاهی با وزنه کار میکنیم حرکات شکمی میریم 😢😢😢

خب گاهی خیلی بدرد نمیخوره🥲و باید وزن دمبل هاتون حداقل دو کیلو به بالا باشه

تغذیه هم خیلی مهمه عزیزم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دور از جونت عزیزم باید ورزش قدرتی هم بیاری تو برنامت هوازی تنها فقد باعث شل شدن بدنت میشهیا پیلاتس ک ...

به نظر شما فیتنس قدرتیه؟ 

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

مثلا پیاده روی و دوچرخه ثابت تو خونه چربی میسوزنم ؟؟؟یا عضله

چربی میسوزونی فقد ولی خب عضلتم شل میشه چون روی عضله کار نمیکنی اصلا