2777
2789

کسی چیزی می‌دونه ما رو هم روشن کنه چی هست اصلا یعنی چی 

هر سری تا اینستا رو باز میکنیم چیزای جدید عجیب و غریب می‌شنویم . اینا منبعشون کجاس 

چرا قبلنا اینجور اسم ها رو نمیشنیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این چی می‌کنه مگه . آخه یعنی قبلنا همچین چیزی تو بدن ماها نبود الان اومدن کشفش کردن

ن خب شاید ی سریا ندونن اصن راجع بهش ولی ی سری علائم داره با آزمایش خون میشه فهمید کورتیزول بالاس یا پایین یا نرمال

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اینستا هر کی واسه خودش دکتر شده 

همه شدن عقل کل مشاور دکتر همه چی دان

تو خودتو زیاد درگیر نکن من که فقط اینستارو به چشم یه سرگرمی میبینم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
منم طبق کلیپها اکثر علائمش رو داشتمرفتم ازمایش دادم نبود😑بنظرم فقط واس جذب فالوور

آفرین یکی حرف منو فهمید هورمون استرس و شادی جزیی از زندگی انسانه همیشه ام از قبل بوده چرا قبلا پیداش نکردن ب این موضوع پی نبردن 

چرا تا اکسپلورر رو باز میکنی مثلا مینویسن واسه درمان کورتیزول فلان عدد رو ارسال . واسه علائمش فلان کلمه رو ارسال کن 

اینجوری میگن مردم به خودشون شک میکنن 

چرا قبلنا حرف این چیزا نبود 

آزمایش چی دادین شما