2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زندگی بچه هایی که تو بهزیستی زندگی میکنند چیه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6511 بازدید | 169 پست
من جاریم بهزیستی کار میکنهاونجا مشاوره بله تو مرکز اونا از نظر پوشاک و غذا و تحصیل و تفریح خیلی خیلی ...

عزیزم ..

مثل فیلم تا ۹ سالگی با همن بعد میرن خونه نوجوانان؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این موسسه کلا دخترا هستن ، به جز نوزادااز 4/5 ساله داشتن تا 18 سال

بعد ۱۸ کجا میرن بچه های اون موسسه؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

بعد ۱۸ کجا میرن بچه های اون موسسه؟

یا ازدواج میکنن

یا دانشگاه قبول میشن براشون خوابگاه میگیرن

یا باید برن پی زندگی خودشون

جاریم میگه سعی میکنیم خواستگار خوب براشون پیدا کنیم که نخواهیم بیرونشون کنیم 

یا ازدواج میکننیا دانشگاه قبول میشن براشون خوابگاه میگیرنیا باید برن پی زندگی خودشونجاریم میگه سعی م ...

حالا اکه هیچ کدوم از این اتفاقات نیفتاد..چیکار میکنن؟

حالا اکه هیچ کدوم از این اتفاقات نیفتاد..چیکار میکنن؟

میکنه چون مجبوره .ماهیجده نفر بودیم آنقدر اذیتمون کردن و.....که یکیش بامعتادازدواج کرد که ازاون فضادوربشه یکیش بامرد زن دار یکیش خودشوکشت

میکنه چون مجبوره .ماهیجده نفر بودیم آنقدر اذیتمون کردن و.....که یکیش بامعتادازدواج کرد که ازاون فضاد ...

واقعا متاسفم 💔

چرا از این بچه ها حمایت نمیکنن

چرا کمکشون نمیکنن تو حیطه مورد علاقشون کار پیدا کنن جای خواب بهشون بدن کم کم مستقل شن

واقعا متاسفم 💔چرا از این بچه ها حمایت نمیکننچرا کمکشون نمیکنن تو حیطه مورد علاقشون کار پیدا کنن جای ...

ماهم مون ازدواج کردیم...الان دونفر موندن بقیشوننن طلاق گرفتن همشوننن 

ماهم مون ازدواج کردیم...الان دونفر موندن بقیشوننن طلاق گرفتن همشوننن

عزیزم

بچه دارن؟

نه کاش آسون نشهاونا امانت هستند باید خانواده سالم بیان سراغشون کلی موارد بوده که اذیت شدن یا حتی رفت ...

اون شرایط ۱ میلیارد به نامشون زدن خیلی سخته

خب تو خانواده سالم یا وضع متوسط برن بهتر از اینه که اونجا تنها بدون حامی بزرگ شن

سلامت روانی هم ربطی به پول نداره!

👊
من خودم ویکی ازدخترا..بله دارم

عزیزدلم خدا نگهدارش باشه 

بقیه که جدا شدن کار میکنن ؟

اوناییم که طلاق گرفتن بله بیشترشون دوتابچه

بچه هاشون با خودشونن؟ یا پیش شوهراشون؟