2777
2789

میگه فلانی برا ماشین ثبت نام کردن ..زنش طلا داره جلو شوهرم اینارو میگفت..فلانی با عرضه س با آبروئه کار میکنه..

حالا ما ن ماشین داریم ن خونه هیچی نداریم چند تا النگو ب زور برام خرید اگه بخوایم خونه بخریم میفروشیمشون..از وقتی اینارو جلو شوهرم گف هردیقه میگه .. من هشت سال زجر کشیدم از خساست شوهرم تازه یکساله آدم شده این زن اینطوری میکنه ک دوباره همونجوری خسیس بشه

نمیدونم برم ب زنه بگم زندگیتو با من مقایسه نکن تو دعواهات

اونا ملشین دارن

خونه دارن 

زمین دارن

کل وسیله هاشو از یخچال و گاز و ماشین لباسشویی بکیر تا وسیله برقی همشونو همین چند سال گرفته قدیمیارو انداخته دور من یکبارم نگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار ب شوهرش نگفتم اینارو ... مغازمونو بهشون اجاره دادیم اجارمونو نمیدن ولی همه چی میخرن..ما مجبوریم همش جنس برداریم ..الان دویست میلیون ازشون طلب داریم یه قرونم بهمون ندادن

بنظرم اتفاقا بذار بگه اینطوری شوهرت مغرور تر میشه و به همین روندش ادامه میده تا همه تعریف کنن ازش تع ...

ن شوهرم وگرنه ب خاطر زندگی داداششم ک باشه دیگه چیزی نمیخره ک زندگیشون به هم نخوره..شوهرم خانوادش اولویت اولشن بعد زن و بچش

طبیعیه بین زنا اونم یه جور زجر کشیده که اینجور عقده ای شده پیش شوهرت بازگو نکن این حرفا رو چیزی نمیش ...

این حرفارو جلو من نزده ب شوهرم و شوهرش گفته...جاریم سالی کم کم پنجاه میلیون خرج بوتاکس و ژلش میشه من یه بارم بوتامس نکردم

من باشم زنگ میزنم همینارو به برادرشوهرم میگم و میگم گه خوری زندگی من به زنت نیومده غیرت داشته باش جم ...

آره میخوام ب برادرشوهرم برم بگم خوبه الان زندگی تورو با خودم مقایسه کنم ک همه چی دارین ما هیچی نداریم هی بزنم تو سر شوهرم؟

خب تقصیر خودته وقتی نمیگی کسی چه بدونه حتی شوهرت. اون زبون داره شماببخشید لالی؟

گلم اینارو جلو من نگفته..حقیقتش من بدم میاد زندگیمو با کسی مقایسه کنم ولی ب شوهرم میگم ک باید اجارمونو ازشون بکیری چون کل سرمایه ما همون مغازه ایه ک برادر شوهرم توش نشسته

آره میخوام ب برادرشوهرم برم بگم خوبه الان زندگی تورو با خودم مقایسه کنم ک همه چی دارین ما هیچی نداری ...

خوب تو هم بگو به شوهرت ....آنقدر نگفتی خسیس بازی در میاره

همینا رو بگو...

گلم اینارو جلو من نگفته..حقیقتش من بدم میاد زندگیمو با کسی مقایسه کنم ولی ب شوهرم میگم ک باید اجارمو ...

دیگران رو نمیگم بالاتر گفتی فلو وفلان وفلانه ولی من به شوهرم نمیگم. بگو ریز به ریز بگو