2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم خاستگار رو انتخاب میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 69 پست
از نظرم اولی برای شما مناسب تره چون معلومه درآمد شما از دومی بیشتره و خب از نظر من حس جالبی به یه خا ...

مرسی از نظرتون 

بنظرم پسر اوکیی بود

آقایون در خواست ندین!از سال ۹۷ تو سایتم حساب قبلیم ترکید☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هم جوونی هم مستقل هم با عرضه و موفق 

بنظرم موردهای بهتری هم پیش میاد در آینده 

انشاالله هر چی خیره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اسی هم جوونی هم مستقل هم با عرضه و موفق بنظرم موردهای بهتری هم پیش میاد در آینده انشاالله هر چی خیره

مرسی 

اره بنظر خودمم زوده

آقایون در خواست ندین!از سال ۹۷ تو سایتم حساب قبلیم ترکید☺️

اولی شرایط مالیش یکم ازم بهتره دومی پایین تره به مشکل میخوریم

دقیقا

درگیر شعار نشو 

خیلی مهمه مرد پولدارتر باشه

اخلاق هم بگو یه مرد که قبولش داری دوبار باهاش بره بیرون تا بفهمه ادم زندگی هس یا بچه ننه و عصبی

نگاه کن پدرش تو خونه باخواهر ومادرش چطور برخورد میکنه

ازین پسرایی نباشه که شوهر مادرشونن 

دومی.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)