2777
2789
عنوان

ریاضی یا گرافیک لطفا بیایییننن

137 بازدید | 19 پست

سلام من واقعا بین این دو تا رشته موندم امروز آزمون هنرستان دادم که حتما قبول میشم.ولی من واقعا نمیدونم کدوم رشته برم قصدم مهاجرته...که فکر نکنم با گرافیک بشه به راحتی مهاجرت کرد ولی از یه طرف دیگه میترسم ریاضی خیلی سخت باشه نتونم سه سال درس بخونم و خوب کنکور بدم تازگیا هم شنیدم همه به جای تجربی میرن ریاضی.به نظرتون کدوم برم اگه قصدم مهاجرته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرافیک خوندم.بستگی داره کجاا مهاجرت کنی.گرافیک زیرشاخه های زیادی داره هر کدوم ازین زیرشاخه ها تو هر کدوم از کشورا درامد خوبی دارن.مثلا خود رشته گرافیک و اتریش خیلی اهمیت میده و کارم داره

گرافیک خوندم.بستگی داره کجاا مهاجرت کنی.گرافیک زیرشاخه های زیادی داره هر کدوم ازین زیرشاخه ها تو هر ...

شندیدم مهاجرت با گرافیک سخته یعنی به زور میتونی کار پیدا کنی

رشته ریاضی سخت هست فقط چون داوطلب کمتر قبولی  راحتره ولی همونم رشته و دانشگاه تاپ بخوابی قبول شی رتبه عالی میخواد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
معدلت چنده؟ ریاضی برات مثل تفریح محسوب میشه و دوسش داری؟ با خودت رو راست باش جواب بده نمرات ریاضیت چ ...

۱۹/۶۰

اره ریاضی رو دوست دارم ولی از شیمی سر در نمیارم ریاضی همیشه نمرات بالایی میگیرم

شنیده ها رو گوش کن و نگهدار ولی بهتر از همه پرسیدن از مشاور و کساییه ک تجربه خیلی بالایی تو این رشته ...

از مشاور مهاجرت پرسیدم گفت هر چی میخوای برو جند سال دیگه میفرستمت خارج 

دانش آموزای یک استان تمام همگی از رشته تجربی برن ریاضی باز به تعداد شرکت کننده ها تجربی نمیرسه و اینا الکیه که چمیدونم شنیدم همه دارن میرن ریاصی و فلان خزعبلاتی بیش نیس تو خودت رو بسنج ببین کشش ریاصی داری

و اینکه از هر دو رشته گرافیک و ریاصی میسه مهاجرت کرد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
۱۹/۶۰اره ریاضی رو دوست دارم ولی از شیمی سر در نمیارم ریاضی همیشه نمرات بالایی میگیرم

دوست داری مدت زیادی زمان بذاری یه جا بشینی حجم زیادی مطلب بخونی؟ 

یا ترجیح میدی مغزتو به چالش بکشی کلی مسئله رو حل کنی؟