یک مدت برای یکی از نزدیکانم طلسم گرفته بودن که دادیم باطل کردن گفتن باطل شده ولی خب ما شک داریم که هنوز دعا داشته باشه یا نه ... اینجا کسی هست بتونه کمک کنه ؟
یا اگر دعایی بلدین که به روند باطل شدن کمک میکنه میشه بگین؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به کی دادی باطل کنه ؟ اخه به همین سادگیام نیست نا بیست ساله طلسم سیاه داریم
من ۵ سال داشتم با بدبختی باطل شد
مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد
حتما قوی نبوده وگرنه به راحتی باطل نمیشه پیش دعانویسم نباید رفت موکل خودشم وارد میکنه و انرژی خواری ...
خیلیم قوی بود پیش معروف مطمعنیم رفتم
مگه عاشق شدن سن و قیافه و اخلاق میشناسه اقا درخواست دوستی نده ریپ نزنه اگه فک میکنی بچم و با نظرم مخالفی لطفا دهنتو ببند چون فقط نظرتوعه برا من مهم نیس یادبگیریم کودک همسری یعنی ازدواج اجباری لطفا باهرخواستگاری ازدواج نکنید بدون عشق مگه میشه زندگی کرد