2777
2789

بچه ها من عقدم ولی انقدر اذیتم کرد که مجبور شدم مهریه و نفقم رو بزارم اجرا قبلش خیلی بهش فرصت دادم خیلی بخشیدمش حتی تو این مدت گفتم اگه بیاد غذرخواهی کنه میبخشمش 

حالا شوهرم تهدید کرده بود که اگه بابت مهریه پام به دادگاه برسه ازت شکایت میکنم بابت پیامی که دادی ،شلاق میخوری 

حالا پیام من چی بوده چون همیشه دوستش الویت اولش بود تا من بهش گفتم حالا که نمیتونی ازش دل بکنی نیاز جنسیتم با اون رفع کن 

حالا شاید بخاطر فوشای دیگه هم شکایت کنه اما فوش ناموسی ندادم بهش 

ولی شوهرم زرنگ بود تو پیام چیزی نمیگفت همیشه پیش هم که بودیم هرچی از دهنش درمیومد بهم میزد 

اینم بگم این پیاما برای خیلی قبل تره قبل اینکه اصلا بحث طلاق پیش بیاد 

بخاطر لباس و وسایل ها هم رفته برگه پر کرده اگه پس ندی از طریق قانون اقدام میکنم 

دیروز هردوی اینها از سامانه ثنا برام اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا میدون جنگه مگه ؟؟؟؟ دارم شاخ در میارم این کارا چیه 

چرا مهریه تو اجرا گذاشتی اشتباه کردی . به جای این کارا برین مشاوره. هنوز تو عقد اینقد دیونه بازی مگه میشه ؟ من سختمه باور کنم

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

تازه نفقه رو که باید حتما بده چون نده زندان تشریف میبره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
لباس ها وسیله در هر صورت مال دختره

رفته از دادگستری برگه گرفته نوشته و اخرش گفته اگه ندی از طریق قانون اقدام میکنم حالا وسایلاش برا خودش میخوام چیکار والا

الکی میگه نرفتی که بادوستش فقط تهدیدش کردی مگه الکیه حتی اگه بادوستشم دیده بودت ولی تامدرک نبری وثابت نکنی که الکی کسی شلاق نمیزنن بگو بروهرکارمیخوای بکن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم