2777
2789
عنوان

دختره ی کم شعور لطفا بیاین بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرتوقعه دیگه. داره میگه من نمیتونم با نداری بسازم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
وای اصلااا مورد خوبی نیستاین روزایه اول اینطوری رفتار میکنه برادرت به مشکل مالی بخوره میزنه زیره همه ...

برادرمم از اون خانم بالاتره 

سال اخر داروسازیه . خونه به نام خودش داره . کار داره از همون دانشجویی 

دختره خودش متوسطه ولی خیلی دسته بالا گرفته متاسفانه.  اونم با بی ادبی 

بخدا مودبانه میگفت خوشم نمیاد ما ناراحت نمیشدیم

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

سلام برادر شما عاقل هستن و اهل ازدواج و زندگی

اون خانم جوگیر روابط و احتمالا با دیگران هم رابطه داشتن که انقد راحتن اون خانم یا ساده هستن یا جو گیر 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
21 سالشه چی بگم اخه تازه فامیل نزدیکم هستیم لاقل انتظار احترام داشتیم همونطور که خودمون قبل از پیام ...

وقتی فامیل نزدیک باشین که هم اون از اوضاع مالیتون خبر داره هم شما از اوضاع مالی اونا

لکسوس دارن؟ اگر نه که باید میپرسید با لکسوس کی رفتی بیزون😹

درکل بهتره بیخیالش شه و دیگه هم صحبت هم نشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

برینید به‌دختره بره

از این زن زندگی در نمیاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همگی با هم باهاش چت میکنید ؟

نه برادرم فقط😂

بعد این دلخوریا امروز صبح زنگ زد به من تعریف کرد که چیا پیش اومده و میگفت جواب اینو چی بده 

برادرمم از اون خانم بالاتره سال اخر داروسازیه . خونه به نام خودش داره . کار داره از همون دانشجویی دخ ...

خب همین الان با لکسوس کی رفته بیرون؟ 

ماشین خودشه؟

با خودش نمیگه فکر میکنید با یه پسر دیگه رفته

وقتی فامیل نزدیک باشین که هم اون از اوضاع مالیتون خبر داره هم شما از اوضاع مالی اونالکسوس دارن؟ اگر ...

ماشین پدرشه دیگه..

نمیدونم درسته ماشین اونا از ما گرونتره ولی ما هیج جا مدل ماشینمونو تو چشم بقیه نمیکنیم مخصوصا خانوادمون

خب همین الان با لکسوس کی رفته بیرون؟ ماشین خودشه؟با خودش نمیگه فکر میکنید با یه پسر دیگه رفته

مال پدرشه حالا یه ساعت دادن دستش از ذوق زود اومده گفته 

بدونم از این به بعد بیرون رفتنی بگم وایی دارم با فلان مدل ماشین میرم بیرون😐💔

داداش منم دقیقا بیست روز با ی دختری آشنا شد بهترین دسته گل و هدیه هارو براش خرید حتی تو این بیست روز ی پلاک طلا براش خریده بود بعد دعواشون شده بود

دختره زنگ مامان من زد ک اره من هشتاد درصد از پسرتون ناراضیم اون ب من توجه نمیکنه فلانه عله بله 

داداش بیچارمم گفت من نمیتونم بااین زندگی کنم از رفتارش میترسم اگه فردا روزی تو زندگی همین کارو کرد چی من تمام تلاشمو کردم ک بهش توجه کنم بازم کمه 

دیگه تموم شد ولی هعی ک داداشم هنوز ک هنوزه ناراحته 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️