sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 عنوان یک خانمی یک چیزی برام تعریف کردن نمیدونم چیکار کنم 107 بازدید | 4 پست میگفت دوستم همسرش مشکل dfiاسپرم داشته همین ژنتیک اسپرم میگفت بچه دار شد ولی بچه هایش دچار مشکل بودن چند سالشون میشد رحمت خدا میرفتن باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره 1404/05/21 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموترشش عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4510 همسر شما هم داره خدایی نکرده؟ خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 همسر شما هم داره خدایی نکرده؟ بله دی آف ای همسر من بالاست خودمم تنبلی تخمدان دارم یعنی مشکوک به تنبلی هستم باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4842 خب این چه ربطی به شما داشت؟ همسر منم دی آف ای بالا داره البته ن خیلی ولی خب بالاست باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره