2777
2789

یه سنگـ تقریبا ۱۰ میلی تو حالبم دارم قرار بود،شنبه برم عمل tul

دو روز بود سوزش شدید و تکرر ادرار داشتم دیشب رفتم دستشویی وسط ادرار یهو ادرارم قطع شد بعد یه چیزی شبیه لخته خون با فشار ازم خارج شد ، یعنی همون سنگ بود،دفع شد؟ 

از دیشب دیگه نه درد دارم نه سوزش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شبیه سنگ نبود یه چیز گرد خونی بود ، من تا حالا سنگ دفع نکردم نمیدونم چجوریه

شبیه ب شنه 

من5میلی داشتم ب بدبختی و عذاب دفع کردم

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

اخه شبیه سنگ نبود یه چیز گرد خونی بود ، من تا حالا سنگ دفع نکردم نمیدونم چجوریه

پس احتمالا جابه جا شده سنگ دفع کنی خیلی درد داری و خونریزی و با چشم قابل مشاهده هست اگه ده میلی باشه 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

عزیزم این سنگ رو که با جراحی خارج گردید

بعدش همیشه ترب سیاه بخرید و رنده کنید

باانواع غذا خوشمزست و باعث شکستن سنگ میشه

یکم بو میده اما ارزشش رو داره دیگه کارت به عمل وهزینه نمیکشه

خربزه هم سنگ رو خرد میکنه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
شما تا حالا سنگ دفع کردی؟ اینجوری خونی میشه؟

اصلا اون خون خودش علامت دفعشه گلی

چون مجاری ادراری رو سنگ خراش میده و زخمی میکنه. همراهش اون خون هم دفع میشه 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اصلا اون خون خودش علامت دفعشه گلیچون مجاری ادراری رو سنگ خراش میده و زخمی میکنه. همراهش اون خون هم د ...

وای خدا از دهنت بشنوه ، قرار بود،شنبه برم عمل، فعلا عمل و کنسل کنم برم سونو ببینم چی میگه

وای خدا از دهنت بشنوه ، قرار بود،شنبه برم عمل، فعلا عمل و کنسل کنم برم سونو ببینم چی میگه

ان شاـٔ الله دفع شده و راحت شدی از عمل

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹