2777
2789

برنج که تو سفره‌مون نقش اول رو داره، همه‌مون دوست داریم بهترینش رو بخریم که هم خوش‌طعم باشه هم خوش‌عطر. ولی خب، تو بازار این روزا کلی برنج قاطی شده و تقلبی پیدا میشه که حسابی سرمون رو کلاه میذاره! اینجا به زبون ساده می‌خوام بگم چطوری فرق برنج اصل و تقلبی رو بفهمی و موقع خرید حسابی دستت پر باشه.

برنج ایرانی خوب معمولاً دونه‌های کشیده و یکدسته. دونه‌های خیلی شکسته یا کوتاه معمولاً کیفیت پایین دارن. اگر دیدی دونه‌ها کدر یا لکه‌دارن، اون برنج زیاد قابل اعتمادی نیست.

یکی از مهم‌ترین چیزها بوی برنجه. برنج اصل یه بوی ملایم و خوش داره که وقتی بهش نزدیک میشی حس می‌کنی. برنج بی‌بو یا بوی کهنه بده، بهتره اون رو نگیر.

قبل از خرید حتما یه مقدار کم بپز. برنج خوب نرم و خوش‌طعم میشه، دونه‌هاش از هم باز و خوشگل پخته میشن. اگر برنج سفت یا شفته بود یعنی اون‌جوری که باید نیست.

از فروشگاه‌های معتبر و برندهای معروف بخر. بسته‌بندی مرتب و تاریخ تولید و انقضا روش باشه. اینجوری خیالت راحت‌تره.

قیمت خیلی پایین رو جدی نگیر، چون معمولاً برنج‌های ارزون یا تقلبی کیفیت ندارن. یه ذره بیشتر خرج کن ولی سالم و اصل بخر.

برنج رو همیشه تو جای خشک و خنک و ظرف دربسته نگه دار تا خراب نشه و همیشه تازه بمونه.

اگه این نکات رو رعایت کنی، حسابی برنج خوب می‌خری و می‌تونی توی غذاهات خوش‌طعمی‌ رو تضمین کنی!

اگه سوالی داشتی یا کمکی خواستی، من اینجام.

برنج خوش‌عطر شمال می‌خوای؟ دُردانه همیشه کنارتونه 🍚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندیال قبل برنج و دقیقا با این وسواس میخریدم. متاسفانه الان‌به جای کیفیت فقط قیمتو نگاه میکنیم که با ...

کاملاً درکت می‌کنم؛ این روزا خیلی‌ها به خاطر گرونی مجبور شدن کیفیت رو بذارن کنار و فقط دنبال برنج ارزون‌تر باشن.
اما یادت باشه همیشه کیفیت خوب، هم طعم بهتره هم سلامت خانواده‌ت رو تضمین می‌کنه.
شاید بشه با کمی دقت و تحقیق، برنج خوب و با قیمت مناسب هم پیدا کرد.

شما برنج میفروشید؟ لیست قیمت بدید لطفا

بله دُردانه‌شاپ هستیم ما ، هر کیلو دم‌سیاه حدود ۲۸۶ هزار، شیرودی ۲۲۰ هزار، صدری و طارم و علی‌کاظمی هر کدوم ۲۷۴ هزار، عنبربو ۲۰۲ هزار، فجر ۲۳۸ هزار، هاشمی دودی ۳۳۰ هزار و هاشمی معمولی ۲۸۰ هزار تومنه.